SİYASET
Giriş Tarihi : 24-10-2023 16:53

ERDOĞAN’DAN DESTİCİ’YE TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda 771 geçerli oyun tamamını alarak genel başkanlığa yeniden seçilen Mustafa Destici’yi telefonla arayarak tebrik etti.

ERDOĞAN’DAN DESTİCİ’YE TEBRİK TELEFONU

Hafta sonu yapılan 12. Olağan Kurultayda tekrar genel başkanlığa seçilen BBP Liderini telefonla arayak tebrik eden Erdoğan, “Büyük Birlik Partisi’nin 'önce millet, önce memleket' düsturuyla hareket eden kadrolarını can-ı gönülden selamlıyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan: “Büyük Birlik Partisi’nin 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' anlayışıyla Türkiye’nin ekonomik ve siyasi açıdan gelişmesine, güçlenmesine ve kalkınmasına yaptığı katkıları her zaman takdirle karşılıyoruz.

Özellikle ülkemizin en kritik seçimlerinden biri olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin sergilediği dik duruşu hiçbir zaman unutmayacağız.

Her iki seçimde de şahsımıza verdikleri destek için tüm Büyük Birlik Partili vatandaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Rabbim dayanışmamızı daim eylesin diyor, 12’nci Olağan Büyük Kurultay vesilesiyle partinizin bütün mensuplarını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan ve Destici ayrıca İsrail’in Gazze’ye saldırısı ve Cumartesi günü İstanbul’da Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı liderlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan "Gazze’ye, Filistin’e Destek Mitingi"ni de konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici ve Büyük Birlik camiasını da mitinge davet etti. Destici de, mitinge büyük bir memnuniyetle katılacaklarını ifade etti ve Cumhurbaşkanı’na kongreye gönderdiği samimi mesajı, tebrik telefonu ve davetleri için teşekkürlerini iletti.

AdminAdmin

Admin