SİYASET
Giriş Tarihi : 04-04-2023 13:02

Fehmi Deniz Ziyaretlere Devam ediyor

14 Mayıs seçimleri öncesinde aday adayları listesinde yer alan Fehmi Deniz, önümüzdeki günlerde açıklanacak olan aday listesine girmek için var gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Fehmi Deniz Ziyaretlere Devam ediyor

Sivas halkı ile görüşen, esnaf vatandaşları ziyaret eden, her platformda kendisini ve AK Parti programlarını anlatan Deniz, geçtiğimiz günlerde Sivas belediye başkanı Hilmi Bilgin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun’u makamlarında ziyaret ederek seçilmesi halinde Sivas için yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Deniz, ülkenin içinde bulunduğu bir takım sıkıntıları birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağına olan inanç ile aday adayı olduğunu söyledi ve kendisine destek verilmesini talep etti.

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Deniz, 2024 yılında Sivas’ta kendi firmalarını faaliyete geçireceklerini söyledi. Deniz, “ 2018 yılında Fransa da başlayan Güvenlik İskele firmamızı ilk Sivas’ta araştırıp Fransa’ya ihracatını yapmak istedik. O tarihlerde Sivas’ta 2 üretici firmanın EUROPA Sertifikası olmadığı için İstanbul’dan ihracatımıza başladık. Daha sonra Fransa da Pazar oluşunca Sivas’ta kendimiz üretelim diye niyetlendik.

Ancak bu kez de asrın hastalığı olan Corona virüsü başladı. Hastalığın yayılması ile birlikte bütün projelerimizi askıya almak zorunda kaldık. Şimdi projemizi hayata geçirmek için 2024 yılını bekliyoruz. Yatırımlarımızı 2024 programına aldık” dedi.

İŞ İMKANI VERİYORUZ

Fransa da faaliyeti devam eden firmalarında çalıştırmak üzere ihtiyacı olan gençlere iş imkanı verdiklerini belirten Deniz, “ bu yıl içinde işsiz kalan geçlerimize iş imkanı vereceğiz. Fransa da çalışmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

FEHMİ DENİZ KİMDİR? TEKRAR HATIRLAYALIM.

AK Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı olan gurbetçi iş adamı Fehmi Deniz, 1980 yılında Sivas Merkez Damlacık köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyde okuyan Deniz, ortaokul ve lise öğrenimini imam Hatip lisesinde tamamladı.

Eğitim hayatına Fransa da devam eden Deniz aynı zamanda 2001 - 2004 yılları arasında bir şirkete işçi olarak başladı. 2004-2008 yılları arasında inşaat sektöründe özel bir şirkette çalıştı.

2008 yılından 2018 yılına kadar yöneticilik yaptıktan sonra 2018 de Fransa da güvenlikli cephe iskelesi üzerine kendi şirketini kurdu.

 

AdminAdmin

Admin