GÜNDEM
Giriş Tarihi : 21-02-2024 14:37

FİKRET ÜNSAL’ın EMANETLERİNE SAHİP ÇIKILMIYOR

2021 yılında rahmetli olan Gazetci-Yazar Fikret Ünsal’ın memleket meseleleri için ödetilen bedellere bir yenisi daha eklendi.

FİKRET ÜNSAL’ın EMANETLERİNE SAHİP ÇIKILMIYOR

 

Sivas Olayları’nın Sivas’a sürülmüş kara bir leke olduğunu ve bunu temizlemek için hayatının büyük bir bölümünde mücadele veren Fikret Ünsal’ı tüm mal varlığına el konması durduramamıştı. Ünsal rahmetli olduktan sonrada davaları devam etmiş, mirasçısı olan Yusuf Ziya Ünsal’ın yaptığı açıklama ile babalarından kalan evlerinide Sivas Olaylarından dolayı açılan tazminat davaları neticesinde ilk satışa çıkan baba ocaklarını yargıtay kararı ile kaybettiklerini açıkladı.

Evet. Saygıdeğer Sivaslılar!!!

Yıllardır Rahmetli Babam Fikret Ünsal’ın memelketi için verdiği mücadeleler neticesinde yaşadığımız maddi manevi sıkıntılara bir yenisi daha eklendi. Sivas Olaylarından dolayı arif sağ tarafından ilk defa satışa çıkıralan evimiz bugün itibari ile yargıtay tarafından kararı onaylanmış olup elimizden gitmiştir. Ben bu adalet sisteminde bir daha tekrardan seçilecek olan başta Hilmi Bilgin başkanımız olmak üzere tüm ak partilileri muhabbetle selamlıyorum bu tip başarılarının devamını diliyorum.

Haaa unutmadan. Memelketiniz için bir şeyler yapmayı düşünüyorsanız bizim gibilerin haline bakın önce. Eğer hala bir ders almıyorsanız devam edebilirsiniz…

Yargıtay kararının altınada hakkımız olduğu halde milyonlarca dolar değerinde olan matbaa makinamızı alabilirsiniz yazısını koyacağım. Adalet çok iyi çalışıyor ya çok çok iyi….

AdminAdmin

Admin