SPOR
Giriş Tarihi : 13-12-2023 12:29

Genç Judocularımız Yetenekleriyle Gümüşhane'de Parladı

Gümüşhane, son hafta sonu adeta judo coşkusuna ev sahipliği yaparak okullar arası gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 11 - 12 Aralık tarihlerinde gerçekleşen bu müsabakalar, judo tutkunlarını büyüleyen heyecan dolu anlara sahne oldu.

Genç Judocularımız Yetenekleriyle Gümüşhane'de Parladı

Genç Judocularımız Yetenekleriyle Gümüşhane'de Parladı.

Bu muhteşem organizasyonda 16 ilin temsilcisi olarak yaklaşık 160 genç sporcu, Judo Yarı Finalleri Müsabakaları'nda ter döktü. Turnuvaya katılan sporcularımız, büyük bir rekabetin içerisinde kendi yeteneklerini sergileme fırsatı buldular. İlimize altın, gümüş ve bronz madalyalarla dönen sporcularımız, ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Bu müsabakalarda elde edilen başarılarla gururlanan sporcularımız, 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek olan ”Genç Liseliler Türkiye Finalleri’ne katılma hakkı elde etti.

 

Kadınlar kategorisinde elde edilen dereceler şu şekilde sıralandı:

 

44 kg Mevlüde Teke: 3.

48 kg Begümnaz Doğruyol: 1.

52 kg Merve Manaz: 2.

57 kg Elif Zehra Ağkaya: 3.

63 kg Mine Şeyda Özdemir: 3.

63 kg Rümeysa Hatice Kılıçkaya: 1.

70 kg Aleyna Tutuş: 1.

Erkekler kategorisinde ise dereceler şu şekilde oluştu:

 

50 kg Furkan Salih Gül: 1.

50 kg Arda Manaz: 2.

55 kg Yahya Arda Uçuk: 3.

66 kg Salih Kuzu: 3.

73 kg Yusuf Kulaksız: 1.

90 kg Ali Taha Bozoğlu: 3.

 

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan TUNÇ, başarılı performans gösteren sporcularımıza ve onların antrenörlerine başarılar dileyerek tebriklerini iletti.     

İl Müdürü  “Sporun ve başarının coşkusunu bir kez daha yaşadığımız bu müsabakalarda, genç yeteneklerin geleceğe umutla yürüdüğünü görmek gurur verici!” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin

Admin