SPOR
Giriş Tarihi : 21-04-2024 12:53

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

İlimizi temsilen katılan Çetin Güçyetmez Denetim kurulu Başkanlığına seçilerek 4 dönem (12 yıl) Genel merkez listelerine girerek büyük bir başarı elde  ederek söz sahibi oldu ihk Başkanımız Barış Yüksektepe ise Yönetim Kurulu yedek üyesi olarak büyük bir başarıya ulaştılar.

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

Ankara'da yapılan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14.olağan Kongresinde Genel merkez Yönetim kurulları,Denetim kurullar ve Disiplin kurulları seçimleri Türkiye Genelinde 8000 üyesi olan,81 ilin kakıtılımi ve 434 üst kurul delegenin katılılımı ile yapıldı.Daha önce genel Başkan adaylığını açıklayan Metin Tokat'ın Üyeliğinin aktif olmadığı anlaşılınca salondan çıkarıldı.Genel Başkanlığa iki aday ile seçime gidildi.

Eski Genel Başkan Dr.Abdurrahman Arıcı nin aday olmadığı seçimde Arıcı nin desteklediği İlhan Erdem ve Ankara dan Ali Uluyol yarıştı seçim sonrasında İlhan Erdem 268 oy Ali Uluyol 170 oy aldı.

İlhan Erdem 268 oy alarak yeni Genel Başkan oldu.

İlimizi temsilen katılan Çetin Güçyetmez Denetim kurulu Başkanlığına seçilerek 4 dönem (12 yıl)Genel merkez listelerine girerek büyük bir başarı elde  ederek söz sahibi oldu ihk Başkanımız Bariş Yüksektepe ise Yönetim Kurulu yedek üyesi olarak büyük bir başarıya ulaştılar.

AdminAdmin

Admin