SİYASET
Giriş Tarihi : 01-12-2023 17:17   Güncelleme : 01-12-2023 17:55

Görgen, “Belediye Başkan aday adayıyım”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Sivas Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Görgen, “Belediye Başkan aday adayıyım”

Cengiz Görgen;  yerel seçim için aday adayı olduğunu açıkladı. 

Ankara Genel Merkezde Genel Başkan Mustafa Destici ile görüşme gerçekleştiren Cengiz Görgen'e STSO Başkanı Zeki Özdemir, Meclis Başkanı Osman Yıldırım ve Necati Şahin eşlik etti.

 

Cengiz Görgen; Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, ‘Allah bizimle, tarih bizimle, yarınlar sizinle olsun’ dedigi yarınların bugün olmasi inancı ile yollara revan olduk.

23 yıldır partimizin her kademesinde görev yapmış, Muhsin başkanın her zaman yanında siyaset yapmanın onuruna erişmiş, bundan sonra da şehit liderimin ayak izlerinde, Sivas'ın emrinde olmak kaydıyla her kesimi birleştirmek ve Sivas’tan tüm Türkiye’ye halka hizmetin yine bu şehirden başlayabileceğini göstermek amacıyla, Büyük Birlik Hareketi için, samimi, davamız için her zaman fedakar, hiçbir talebi olmadan yanımda yer alan bu gönlü yüce, elif gibi dimdik arkadaşlarımla birlikte Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Aday Adayıyım dedi.

Bu süreç Sivas'a,camiamiza, davamıza ve bizlere hayırlara vesile olsun inşallah.

Allah mahcup etmesin” dedi.

Cengiz Görgen kimdir?

1976 doğumlu iş insanı Cengiz Görgen, hem ticaret hem de siyaset hayatıyla dikkat çekiyor. Eğitim hayatına Sivas’ta başlayan Görgen, ilköğretim, lise ve üniversite eğitimini memleketi Sivas’ta tamamladı.

1961 yılında aile firması olarak ticari faaliyetlere atılan Sağlam Çelik  firmasında çelik yapı ve inşaat işleriyle uğraşan Görgen, şu anda 70-80 kişilik bir ekiple çalışmaktadır.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nda çeşitli kurullarda aktif görevler üstlenen Cengiz Görgen, aynı zamanda Demirdağ OSB’nin mütevelli heyetinde de Sivas’a hizmet etmektedir. 2000 yılından beri siyasetle ilgilenen Görgen, geçmişte BBP İl Başkanlığı’nda önemli görevlerde yer aldı.

Sivas Belediyesi’nin çeşitli projelerinde, ihaleleri başarıyla tamamlamış olan Görgen, belediyenin her birimiyle iç içe çalışma fırsatı buldu ve Sivas’ın sorunlarını yakından tanımaktadır.

Cengiz Görgen, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Teşkilatında Partililer tarafından en güçlü Belediye Başkanı adayı olarak kabul görüyor. Görgen, evli ve iki çocuk babasıdır.

AdminAdmin

Admin