GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-08-2023 12:21

Her Zaman Esnafımızın Yanındayız

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, 4 Eylül Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnaflarla kahvaltıda bir araya geldikten sonra işyerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Her Zaman Esnafımızın Yanındayız

Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası tarafından organize edilen programa Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkan vekili Turan Topgül, Müdürü Burhan Akçay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ve 4 Eylül sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaflar katıldı.

 Esnaf ve sanatkar bir ülkenin bel kemiği olduğunu ifade eden Sesob başkanı Hakan Demirgil, ilimizin mülki amirleri ile esnaflarımızı buluşturduklarını belirterek, “Zaman zaman ilimizin mülki amirleri ile esnaflarımızı buluşturuyoruz. Ahi soframıza misafir olan, esnafımızın sorunlarını dinleyen , çözümünde   bizlere her konuda destek olan ahi soframıza katılarak görüş alışverişinde bulunan, esnaf dostu Valimiz  sayın Dr. Yılmaz Şimşek’e, Belediye Başkan vekilim Turan Topgül’e Emniyet Müdürümüz sayın Burhan Akçay’a ve Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Muhammet Sevinç’e teşekkür ediyorum” dedi

Belediye Başkan vekili Turan Topgül ise şehrin yöneticileri olarak her zaman esnafın yaşam kalitesini artırma adına hizmet verdiklerini dile getirdi. Başkan vekili Turan Topgül, esnaflarla bir araya getiren Sesob Başkanı Hakan Demirgil’e de teşekkür etti.

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ise zaman zaman esnaflarla bir araya geldiklerini vurgulayarak, “ Her zaman esnaflarımızın yanında olmaya, sorun ve sıkıntılarını dinlemeye gayret gösteriyoruz. Esnafımızın çayını içip sohbet ediyoruz. Gerek şehrin gerekse de ülkemizin gündemini esnaflarımız belirlediği için bu tür ziyaretler önemlidir. Bizleri sizlerle bir araya getiren, buluşturan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’e teşükkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan esnafların sorunlarını da dinleyerek not alan ve çözümü için de gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Vali Dr Yılmaz Şimşek, Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil , Belediye Başkan vekili Turan Topgül, Emniyet Müdürü Burhan Akçay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç ile birlikte sanayi sitesinde bulunan esnafları işyerinde ziyaret etti.

AdminAdmin

Admin