DÜNYA
Giriş Tarihi : 08-03-2021 00:03   Güncelleme : 08-03-2021 00:16

"Kadına Şiddet Değil, Başarıları Konuşulsun"

"Kadına Şiddet Değil, Başarıları Konuşulsun"

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik  Başkan Yardımcısı Yurdal EPSİLELİ 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıla yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli "8 Mart Dünya Kadınlar  Günü olması hasebiyle öncelikle tüm Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor Gelecekte Tüm Kadınların hakkettikleri değerde ve yerlerde görmeyi dilediğimi  belirtmek istiyorum." dedi.
21.yüzyılda halen  “Kadın Hakları “ diyerek ötekileştirilen kadınların en temel hakkı olan 'Yaşama Hakkı' olduğuna değinen Epsileli;  "Kadın hakları diyerek ötekileştirilen ve hatta en temel  haklardan biri olan “yaşama hakkı” dahi elinden alınan Kadınlarımızın yaşadıkları bu sıkıntılar ne yazıkki  Ülke olarak  bugün en büyük toplumsal sorunlarımızın başında gelmektedir.
Bu problemlerin önüne geçilebilmesinin yoluda elbette toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesi ile olacaktır.
Zira “Kadın Hakları" dediğimiz zaman kasdettiğimiz; herbirimize hayat veren annelerimizden , gözbebeğimiz evlatlarımızdan ve eşlerimizden başkasının hakları değildir." dedi.
Epsileli;" Bizler bu bilinçle hareket ettiğimiz sürece kadınlarımız yücelecek ve onlarla beraberde Ülkemiz daha müreffeh bir Geleceğe kavuşacaktır. 
8 Mart, kadınların insani haklarının hatırlatıldığı, onların sorunlarının çözüme kavuşturulması ve sosyal alanda adaletin sağlanmasına ifade fırsatı sağladığı için önemli bir gün. Tüm kadınlarımıza şiddetin her türlüsünden uzak ve mutlu bir ömür diliyorum.
Gelecekte Kadınlar Gününün şiddetin konuşulduğu değil büyük başarıların konuşulduğu günler olması temennisiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tekrar kutluyorum." dedi. 

AdminAdmin

Admin