Aramızdan Ayrılanlar
Giriş Tarihi : 19-07-2023 10:56

KANAL D'de izleyiciyi büyüleyen dizi: Ya Çok Seversen 3. bölüm!

20 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak Ya Çok Seversen dizisinde heyecan dorukta! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

KANAL D'de izleyiciyi büyüleyen dizi: Ya Çok Seversen 3. bölüm!

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM İZLE | YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM | YA ÇOK SEVERSEN YENİ BÖLÜM

 

20 Temmuz Perşembe günü 3. bölümüyle yayında olacak Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümünde, Ateş, Berit’in kayboluşundan Leyla’yı sorumlu tutar. Kovulan Leyla ekibin yanına döner. Dolandırdıkları son aile peşlerine düşünce ekip tehlikeye girer. Ateş, çocukların bir bakıcısı olmadığı için onlarla zaman geçirmek zorunda kalır. Leyla’nın yokluğu Berit’te bir travmaya sebep olur.

Ateş, Ilgaz’ın çevirdiği oyunu anlayınca Leyla’dan geri dönmesini ister. Leyla’nın içi hiç rahat değildir; ama, ekibin baskısı yüzünden eve dönmek zorunda kalır. Ateş ve Leyla, Berit’in travması nedeniyle birlik olur, bu sırada yakınlaşırlar. Leyla, Yakup’un sürpriz planı ile sarsılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Şirketteki köstebek şüphesi Ateş ile Umut’un arasını gerer. Umut’un kontrolü Ateş’e bırakmak gibi bir niyeti yoktur. Arcalılar her şeye rağmen birleşip başlarına gelen krizi atlatabilecekleri bir plan yaparlar. Bu planda Leyla başroldedir. Leyla ve Ateş için gece beklenmedik şekilde biter. Bu durum ikisi için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Üstelik Leyla kimliğinin açığa çıkma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Ya Çok Seversen yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AdminAdmin

Admin