EKONOMİ
Giriş Tarihi : 05-09-2023 15:22

Kooperatifçilik Eğitimlerinin İkinci Etabı Başlıyor

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz tarafından başlatılan kooperatifçilik eğitimlerinin ikinci etabı 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kooperatifçilik Eğitimlerinin İkinci Etabı Başlıyor

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yapılan açıklamada, Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Eğitimlerimizin ikinci etabı başlıyor.

Ticaret Bakanlığının 14 Ocak 2022’deyayınlamış olduğu Resmi Gazetedeki kooperatifçilik eğitimi yönetmeliğine göre Türkiye’de belli başlı şartları taşıyan kooperatiflerin yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek üyelerinin her birinin kooperatif eğitimi belgesi almaları zorunlu hale getirilmiştir.

Bu doğrultuda Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz tarafından başlatmış olduğumuz kooperatifçilik eğitimlerinin ikinci etabı 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, yapılacak eğitim ile ilgili ikinci etap hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek , eğitimle ilgili ayrıntılı bilgiyi Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin 221 16-48- 221 17 46 telefon numarası veya 0 507 243 49 54 cep telefonunu arayarak alabileceklerini dile getirdi

AdminAdmin

Admin