GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-07-2021 11:59   Güncelleme : 26-07-2021 11:59

Kütüphanemiz İlçemize Hayırlı Olsun...

Kültür ve Turizm Bakanlığı Gölova Öğretmen Semiha Yıldırım Semt Kütüphanesi, İlçemize Hayırlı Olsun...

Kütüphanemiz İlçemize Hayırlı Olsun...

Kültür ve Turizm Bakanlığı Gölova Öğretmen Semiha Yıldırım Semt Kütüphanesi, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi hanımefendi Semiha Yıldırım, il protokolü, Sivas ve bölge milletvekilleri ile ilçe halkının katılımıyla açıldı.

Açılış konuşmalarının ardından TBMM Milli Savunma Komisyonu Bşk. İsmet Yılmaz ve Valimiz Salih Ayhan, katılımcılara hitap ederek, "Güzel bir eseri ilçeye kazandırmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Kütüphanemizden 7'den 77'ye herkes en güzel şekilde istifade edecek." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ise kitap okumanın önemine dikkat çekerek, "Kitap, insanın insana olan sevgisini artırır. İlçemize bu güzel eseri kazandıran herkese teşekkür ediyoruz. Bizler de bölgemize, baba ocağına hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Konuşmalarının ardından Gölova Öğretmen Semiha Yıldırım Semt Kütüphanesi'nin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Yıldırım çifti, Valimiz Salih Ayhan ve beraberindekiler ile birlikte kütüphaneyi gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

Kitapseverlere hayırlı olsun

AdminAdmin

Admin