GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-12-2023 15:33

Mağdur Esnafımızın Yaraları Sarılacak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, geçtiğimiz günlerde işyeri tamamen yanan esnafı ziyaret ederek, destek oldu.

Mağdur Esnafımızın Yaraları Sarılacak

Ulaş ilçe girişinde bulunan benzinlik içerisinde yer alan oto lastik tamirhanesi, çıkan yangın sonrasında tamamen kullanılamaz hale gelmişti.

 Sivas  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil  Ulaş ilçesinde işyerinde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen ve işyerindeki lastik ve kullanılan makinelerin tamamen yandığı işletmeyi ziyaret ederek Oto lastik Tamirhane işletmecisi Sami Güneş’e geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Çıkan yangının esnafı mağdur ettiğini ve dükkandaki tüm makine ve lastiklerin yandığından dolayı üzüntülü olduklarını ifade eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, “Esnaflarımız alınteriyle çalışıp ailesini geçindirmektedir. Ancak, bazı zamanlarda istenilmeyen durumlar da meydana gelmektedir. Ulaş ilçemizde yıllardır ekmeğinin peşinde koşan ve oto lastik tamirhanesi ile hizmet veren Sami Güneş ustamızın dükkanı çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale geldi. İşyeri tamamen yandığı için çok mağdur oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak esnafımızın iyi gününde de kötü gününde de yanındayız.

Bu amaç doğrultusunda esnafımızı ziyaret ederek, nakdi destekte bulunduk. İşyerinde kullanacağı makine ve ekipmanlar için de destek olacağız. İşletme sahibine tekrer geçmiş olsun diyorum” dedi.

AdminAdmin

Admin