SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2023 22:01   Güncelleme : 02-03-2023 22:12

MHP Sivas İl Teşkilatı yol haritasını belirledi

MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun sosyal medyasından yaptığı açıklamada, MHP Sivas İl Teşkilatı olarak istişare toplantımızı gerçekleştirdik dedi.

MHP Sivas İl Teşkilatı yol haritasını belirledi

MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun sosyal medyasından yaptığı açıklamada, Merkez İlçe Başkanımız Turan Gazi YALÇINDAĞ,,Kadın Aile,Çocuk Engelli Politikalarından sorumlu, Başkan Yardımcımız Rabia KARADAĞ İl Başkan yardımcılarımız ve İl, ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile  istişare toplantımızı gerçekleştirdik dedi.

Başkan Hakan Uygun, İl Başkanlığımız binasında yapılan toplantıda, ilimizde bulunan depremzede vatandaşlarımızın ev, eşya ve ihtiyaçları konusunda bundan sonraki süreçte yapılabilecekler hakkında il ve merkez İlçe yöneticilerimizle birlikte kararlar alıp fikir alışverişinde bulunduk, Ayrıca Önümüzdeki süreçte yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri, yapılacak çalışmaların yol haritasını belirleyerek sandık görevlileri alacakları eğitimler, seminerler, mahalle temsilcileri ve seçim kurulunda görev alacak arkadaşlarımız hakkında istişarelerde bulunduk.

Başkan Hakan Uygun, toplantımıza iştirak eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

AdminAdmin

Admin