GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-02-2021 13:15   Güncelleme : 15-02-2021 13:15

Mücadeleniz , Mücadelemiz olacaktır

SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal,Kuzey Irakın Gara Bölgesin de, terör örgütlerinin geçmiş yıllarda alıkoydukları 13 asker ve polisimizi haince şehit edilmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor. Ailelerine sabır diliyorum. terörü binlerce kez kınıyorum dedi.

Mücadeleniz , Mücadelemiz olacaktır

SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal,Kuzey  Irakın Gara Bölgesin de,  terör örgütlerinin geçmiş yıllarda alıkoydukları 13 asker ve polisimizi haince şehit edilmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor. Ailelerine sabır diliyorum. terörü binlerce kez kınıyorum dedi.

1984 yılından bu güne kadar Köyleri yakan, köyler de  yaşayan,  kadın, çocuk demeden ülkemizin genç yiğitlerini hayatlarından koparan, binlerce Okul, Hastane, kamu araçlarını yakan, Türk silahlı kuvvetlerimiz de ve Emniyet Teşkilatımız da binlerce şehitlerimiz , Gazilerimiz olmasına ve binlerce yetim bırakan, ne oldukları belli olmayan bu köpek sürülerine DUR  demek bu kadar çok mu zor ?

Bu vatanın her karış torağında Şehitlerimizin kanları dökülürken, Bu vatan hainlerinin her karış toprağımıza basması  bizlerin yaramıza tuz basmış gibi dağlamaktadır.  

                Bu vatan hainleri ile aynı çatı altında bu yapmış oldukları her türlü eylemlerini savunan ve bunu da çok rahat bir şekil de milletin kürsüsünden söylemesi, vallahi de,  billahi de şehitlerimizin kemiklerini sızım, sızım sızlatmaktadır. bunun bebali büyüktür. Aziz Şehitlerimiz bizleri görüyor, duyuyor, Ama sizler duymak ve görmek istemiyorsunuz.  

                Bu milletin bağrından çıkan Mehmetçiklerimiz ve Polislerimiz Şehit olduktan sonra bu Aziz Millete döneceksiniz ve başsağlığı vereceksin, yaralılarımıza acil şifalar dileyeceksin sonrasında,  timsah gözyaşları dökerek, Bu kansız, Alçak ve Vatan hainleri ile el ele, kol kola,  sarmaş dolaş olacaksın. bunun adına da Sizler siyaset ve demokrasi  diyebilirsiniz, Ama bizler işbirlikçi vatan haini diyoruz.

                Meclis de gurubu bulunan Siyasi partiler akıllarını başlarına alıp, Milletin vermiş oldukları oylarla devleti ve milleti ateşe atmanın bedelini hem Allah sorar, hem de bu millet soracaktır.

     Sayın Cumhurbaşkanımızın bir an önce Meclis de yasal düzenlemeler yapılarak,  Teröristlerin sözcülüğünü yapan Terörist vekillerin vekilliklerinin düşürülmesi, Terör uzantısı partinin kapatılması,  terör e destek veren  seviciliğini yapan her türlü sivil toplum kuruluşunun kapatılması için Yüce meclis Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. şanını yerine getirmek için anayasal çalışmalar yapılmasıdır.   

Bizler yıllardır devletimizin,  milletimizin yanında olduk, bundan sonra da devletimizin ve milletimizin yanında olmaya ve olmanın da ötesin de canlarımızı, kanımızı  feda etmekten çekinmeyiz.

Yeter ki sizler milletin ve aziz Şehitlerimizin, Gazilerimizin kanları ile sulanan bu toprakların yurt kalabilmesi için, Gazi Meclisin içerisin deki bu çakal sürülerinin sonu gelinceye kadar mücadeleniz , Mücadelemiz olacaktır dedi.

AdminAdmin

Admin