GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-03-2022 08:45   Güncelleme : 22-03-2022 08:45

Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anma ve anlama programı

ANF Avrupa Nizam-ı Âlem Federasyonu Duisburg teşkilatının ev sahipliğinde Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anma ve anlama programı gerçekleştirildi.

Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anma ve anlama programı

ANF Avrupa Nizam-ı Âlem Federasyonu Duisburg teşkilatının ev sahipliğinde  Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anma ve anlama programı gerçekleştirildi.

Türkiye'den konuşmacı olarak katılan Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, Av. Kemal Yavuz ve Avrupanın dört bir yanından teşkilat mensupları katıldılar.
 
ANF Nizam-ì Alem Federasyonumuzun Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada, Duisburg teşkilatımızın ev sahipliğinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anma ve anlama programımızı gerçekleştirdik. Türkiye'den konuşmacı olarak katılan Muhsin başkanımızın emaneti oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ve Av. Kemal Yavuz bey başta olmak üzere Avrupanın dört bir yanından katılan teşkilat mensuplarına ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Bu güzel Organizasyona ev sahibliği yapan Duisburg teşkilatımıza, Teşkilat Başkanımız İsa Taşdemir ve Yönetim kuruluna ayriyeten teşekkür eder bizlere bu imkanı sağlayan mekan sahibi Kürşad ve Atilla Koca kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız dedi.
 
AdminAdmin

Admin