SİYASET
Giriş Tarihi : 23-12-2023 15:45

Mustafa Destici Şarkışla'da Adayını Açıklayacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 24 Aralık 2024 Pazar Günü Saat 13.00 da Şarkışla'da Aşık Veysel Kültür Merkezinde Aday Tanıtım Programına Katılacak.

Mustafa Destici Şarkışla'da Adayını Açıklayacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 24 Aralık 2024 Pazar Günü Saat 13.00 da Şarkışla'da  Aşık Veysel Kültür Merkezinde Aday Tanıtım Programına Katılacak.

BBP Şarkışla Belediye Başkan Adayı  Kasım Gültekin, Sevdamız Şarkışla diyerek yola çıkıp 5 yıl sizlere hizmet etme şerefine nail olduk.

Cenab-ı Allah’ın takdiriyle ara verdiğimiz Gönül Belediyeciliğine Allah nasip eder, sizlerde destek verirseniz yeniden talibiz.

Memleketimizin hak ettiği hizmete yeniden kavuşması amacıyla Büyük Birlik Partimizden Belediye Başkan Aday tanıtım programımızda Genel Başkanımız Mustafa Destic'nin katılımıyla start vereceğiz dedi.

BBP Şarkışla ilçe Başkanı Faruk Şahbaz Bu kutlu yola Bismillah derken; 

2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili belediye başkanlığı resmi aday adaylık sürecimiz 05.12.2023 tarihi itibariyle sona ermiştir. Genel Merkezimiz ve İlçe Teşkilatımızın gerçekleştirdiği istişareler neticesinde Belediye Başkan Adayımız Sayın Kasım GÜLTEKİN olmuştur.

24 Aralık 2024 Pazar Günü Saat 13.00 da Şarkışla'da Genel Başkanımız Mustafa Destic'nin katılımıyla  Aşık Veysel Kültür Merkezinde Aday Tanıtım Programına tüm halkımızı davet ediyoruz.

BBP Şarkışla ilçe Başkanı Faruk Şahbaz; Siz kıymetli hemşehrilerimizinde büyük bir coşkuyla beklediği bu haberi Şarkışla Kamuoyuyla paylaşarak 2024 Mahalli İdareler Seçim Start’ını vermiş bulunmaktayız.

-Evet; “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

2009-2014 yıllarında belediyeciliğe yeni bir vizyon getiren yönetim yine sizlere hizmet için Yüce Yaradanın takdiri Sizlerinde desteği ile “NEREDE KALMIŞTIK,YENİDEN BAŞLIYORUZ diyor.

Güzide Şehrimiz Şarkışla’mızın Hak ettiği yönetime kavuşmasına çok az kaldı.

Belediyecilik gönül işidir,ekip işidir Yüreğini ortaya koyan Ekip yine gece gündüz çalışmak için Bizde Varız diyor. Partili Partisiz Tüm Hemşerilerimizin Aday tanıtım programımıza bekliyoruz.

Ve her zaman olduğu gibi öncülük ederek 2024 seçimlerinde;Hep birlikte Şarkışla diyerek Hoşgörü İkliminde bir seçim atmosferi olusturmaya Bütün Siyasi Partileri ve Adaylarını davet ediyoruz.

“Kazanan Şarkışlamız Olsun İNŞALLAH.”

-YENİDEN CEMRE GİBİ DÜŞMEK TOPRAĞA

-YENİDEN HARAM ETMEK GECE GÜNDÜZ UYKUYU

-YUNUS EMRE GİBİ ATSIZ PUSATSIZ

-YENİDEN FETHETMEK ANADOLU’YU dedi.

AdminAdmin

Admin