GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-01-2022 09:45   Güncelleme : 24-01-2022 09:45

Özyürek Meclis’te emlakçıların sesi olacak

Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) yönetimi ve üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi. Emlak Meslek Kanunu Meclis’e taşınacak.

Özyürek Meclis’te emlakçıların sesi olacak

İlimizde faaliyet gösteren bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ  da katıldı.

Toplantıda emlakçılık sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin Milletvekili Özyürek’e bilgi veren  Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve   SEMDER Başkanı Kerim Çayır; Emlak Meslek Kanunu’nun çıkarılması hususunda Özyürek’ten destek istedi. Tüm emlakçıların Emlak Meslek Kanunu noktasında beklenti içerisinde olduğunu belirten Çayır, Özyürek’ten emlakçıların isteğini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmesini talep etti.

Çayır; “Sayın Vekilimiz sağ olsun davetimizi kırmayarak geldi. Bizim Sayın Vekilimizden Sivas olarak, Türkiye genelindeki tüm emlakçılar olarak Emlakçılık Meslek Kanununun kanunlaşmasına dair taleplerimiz oldu. İnşallah bunu biz kanunlaştırırsak Sayın Vekilim ve ekibi Türkiye’ye çok güzel bir hizmet etmiş olacak. Bizler de buna teşvik etmiş olacağız” dedi.

SİVAS’A ÇOK BÜYÜK KATKILARINIZ OLDU

Özyürek’in Sivas’a önemli hizmetlerde bulunduğunu dile getiren Çayır; “Sayın Vekilim; ben sizin bu işte de mücadelenizin çok iyi olacağından  eminim. Çünkü Sivas’a çok büyük katkılarınız oldu. Bunu herkes biliyor. Meclis’te de Sivas’ı her zaman gündeme getirdiniz, her konuda da vatandaşın yanında oldunuz. Biz seçmen olarak sizi Meclis’e gönderdiğimizden dolayı mutlu ve gururluyuz” ifadelerini kullandı.

HEMŞEHRİLERİMİZİN MECLİS’TE SESİ OLACAĞIZ

SEMDER’in organizasyona katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Özyürek ise “Bizleri böylesine güzel bir davette buluşturan Sayın Başkanıma ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bizim derdimiz her zaman olduğu gibi Sivas. Sivaslı hemşehrilerimizin dertlerini çözmek için buradayız. Sayın Başkanım ve değerli kardeşlerim kendileriyle ilgili bir problem olduğunu ve bunun Türkiye’deki tüm emlakçıların problemi olduğunu ifade ettiler. Bizim de en azından Meclis’te sesleri olmamızı istiyorlar. Uygunluk arz ederse biz de bununla ilgili bir çalışma yaparak, bir kanun teklifi hazırlayıp sunmayı düşünüyoruz. Öncelikle bununla ilgili bir taslak hazırlayıp bir şekilde beraber çalışarak önümüzü göreceğiz, ondan sonra da Allah nasip ederse gerekirse Meclis’te gündeme getireceğiz gerekirse bir kanun teklifi vererek çok değerli hemşehrilerimizin Meclis’te sesi olacağız. Önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde gündeme getireceğiz inşallah. Sivas’ın yiğitlerine verdiğimiz bu sözümüzü de orada Allah’ın izniyle yerine getireceğiz. Haklı olduğumuz her yerde Sivas’ın sesi olacağız. Hiç kimseden korkmadan, çekinmeden, gür bir sesle Sivas’ın yiğitlerinin sesi olacağım Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

Admin