GÜNDEM
Giriş Tarihi : 20-10-2022 10:14   Güncelleme : 20-10-2022 10:54

Seçimler kavga aracı olmasın, Sel gider kumu kalır.

Sivas TSO seçimlerinde ortalık kızışıyor ancak yapılan açıklamalar havada kalıyor. Mustafa Eken, katıldığı bir TV programında boş tartışmaların içinde olmayacağını, Sivas ve üyelerin hizmet beklediğini söylemişti.

Seçimler kavga aracı olmasın, Sel gider kumu kalır.

Sivas TSO seçimlerinde ortalık kızışıyor ancak yapılan açıklamalar havada kalıyor. 

Zeki Özdemir ve Osman Yıldırım’ın yer aldığı ekibin, kamuoyuna "sürekli listeler yok, Eken’in şirketleri, Eken Listeleri vermiyor" açıklamaları üyelerden de tepki almaya başladı. Zeki Özdemir ve Osman Yıldırım’ın ekibinin seçimlerle ilgili umudunun kalmadığı, bu nedenle de Türkiye’de öncü oda haline gelen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarısını gölgelemek istiyorlar yorumları yapılmaya başladı. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, 4 yılda olduğu gibi yine yerinde duramıyor ve üyeleriyle bir arada. Sürekli sahada olan Mustafa Eken, “Biz, dedikodu değil icraat üretiyoruz” diyerek boş tartışmalara girmiyor.  

Mustafa Eken, katıldığı bir TV programında boş tartışmaların içinde olmayacağını, Sivas ve üyelerin hizmet beklediğini söylemişti. 

Eken, “Bizim yapacak daha çok işimiz var, boş konulara ayıracak zamanımız yok. Sivas’ın tamamını cazibe merkezine aldırmak için çalışıyoruz. Üyelerimizin sorunları var onlara çözmek için girişimlerde bulunuyoruz. Kamuya iş yapan müteahhitlerimizin sorunları var onların çözümü için görüşmeler yapıyoruz. Boş işlerle uğraşan insanlar yüzünden memleket sahipsiz kalıyor” diyerek üye odaklı çalışmalarını sürdüreceğini açıkça ifade etti.

Sözünde duran Mustafa Eken, iftira ve asılsız konulara da girmemeyi sürdürüyor.

Sosyal medya üzerinden sitemize gelen mesajlarda yapılan açıklamaların algı operasyonu olduğu ve wwww.sivastso.org.tr adresinde komite listelerinin yer aldığı öne sürüldü. 

Ekibimiz yaptığı incelemede http://sivastso.org.tr/uyelerimiz linkinde komite ve üye listelerinin yer aldığını doğruladı. 

Zeki Özdemir’in bu tür açıklamaları ne amaçla yaptığı bilinmese de basına servis edilen haberlerde “Eşit bir seçime girmek istiyoruz. Gidemediğimiz üyelerden özür diliyoruz” söylemlerinin tutarsız ve gerçeklerden uzak olduğunu konuşulmaya başlandı. 

Seçim sürecin başladığından beri aynı söylemlerle kamuoyunda yer alan Zeki Özdemir ve Osman Yıldırım’ın yer aldığı ekibin bu denli amatör çalışması ise şaşkınlık yarattı. 

Mustafa Eken’in 4 yıl boyunca sürekli üyelerle iç içe olması, ziyaretler yapması da Özdemir’i sahada zorlayan bir başka unsur olarak göze çarptı. 

Osman Yıldırım ile yıllarca aynı ekipte görev alan Özdemir’in sahada üyelerle iletişime geçmekte zorlandığı ve üyelerin bir çoğunun kendisini tanımaması da ekibin moralini bozmaya yetiyor. 

Özdemir ve ekibinin önümüzdeki günlerde yine liste mevzusu ile kamuoyunda yer alacaklar mı? Bekleyip göreceğiz…

AdminAdmin

Admin