GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-01-2024 13:12   Güncelleme : 11-01-2024 18:57

Sivas Belediye Başkanlığının Büyük Birlik Partisi'ne bırakılması gerekir."

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:"Cumhur İttifakı'nın yerel seçim başarısına katkı sağlayabilmemiz için parti tabanımızın motive edilmesi lazım. Bunun için de; Sivas Belediye Başkanlığının Büyük Birlik Partisi'ne bırakılması gerekir."

Sivas Belediye Başkanlığının Büyük Birlik Partisi'ne bırakılması gerekir.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir otelde düzenlenen etkinlikte, medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan BBP Genel Başkanı Destici, AK Parti ile ittifak görüşmelerinin sürdüğünü aktardı.

Destici, Sivas'ta kendi adaylarının desteklenmesi konusunda bir talepleri olup olmadığına ilişkin soruya böyle bir taleplerinin olduğunu ancak bunu bir pazarlık unsuru olarak konuşmadıklarını söyledi.

"Büyük Birlik Partisi tabanının, camianın motive edilmesi lazım"

"Sivas başta olmak üzere ve kendi adaylarımızla gireceğimiz iller ve yine kendi adaylarımızla gireceğimiz ilçeler ve beldeler olacaktır." diye konuşan Başkan Destici, " Büyük Birlik Partisi tabanının, camianın motive edilmesi lazım. Ve bunu motive edecek birinci şey de Sivas Belediye Başkanlığının Büyük Birlik Partisine bırakılması olur." ifadelerini kullandı.

Tarih verdi

Mustafa Destici, hafta sonu Sivas'ta, Sivas ve bölge adaylarını açıklamayı planladıklarını, diğer adayların ise partilerinin 29 Ocak'taki 31'inci kuruluş yıl dönümü kutlamasında duyurulacağını bildirdi.

Geçmiş seçimlerden örnekler veren Mustafa Destici, "Kazanabileceğimiz yerlerde elbette ki adaylarımızı koyacağız." dedi.

AdminAdmin

Admin