SPOR
Giriş Tarihi : 18-09-2023 23:07

Sivasspor, 5. Haftayı Puansız Kapattı

Trendyol Süper Lig'inin 5. Haftasında Sivasspor, sahasında Ankaragücü’nü ağırladı. Ev sahibi ekip 1-0 öve geçmesine rağmen sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri Morutan, Tolga Ciğerci ve Cephas kaydetti. Sivasspor'un tek golü Samu Saiz'den geldi.

Sivasspor, 5. Haftayı Puansız Kapattı

Süper Lig'in 5. hafta sınavında Sivasspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Bir tarafta ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Servet Çetin'li Sivas, milli ara öncesinde son oynanan ve kaybedilen Beşiktaş maçının yaralarını sarmak istiyordu.

Diğer tarafta henüz bu sezon ligde galibiyetle tanışamayan Tolunay Kafkas'lı Başkent ekibi şeytanın bacağını kırmayı hedefliyordu.

Sivasspor, Samu Sainz'ın golüyle 1-0 öne geçse de Ankaragücü mücadeleyi bırakmayarak iyi bir reaksiyon verdi. 31'de Olimpiu Morutan sahneye çıktı, devre 1-1 sona erdi. 59'da Kırmızı-Beyazlılar'da Clinton N'Jie çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalınca ipler Başkent ekibinin eline geçti.

66'da Tolga Ciğerci, Ankaragücü'nü 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 90+5'te ise Renaldo Cephas son sözü söyledi ve maçın skorunu belirledi: 1-3. Bu sonuçla Sivas 5 puanda kaldı, Ankaragücü 5 puana yükseldi ve ilk galibiyetini elde etti.

AdminAdmin

Admin