SPOR
Giriş Tarihi : 13-09-2023 23:51

Sivasspor’da Hedef 3 Puan

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, MKE Ankaragücü arasında 18 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan maç ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sahamızdaki iki maçımızda berabere kaldık. İnşallah Ankaragücü maçından 3 puan almak istiyoruz. Maçlar kolay geçmiyor. Bu da zor bir maç olacak” dedi.

Sivasspor’da Hedef 3 Puan

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, kulüp tesislerimizde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından kendi sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacakları maçı değerlendiren Çetin, “Özellikle savunmada doğru pozisyon alan enerjik bir takımla karşılaşacağız. Rakibin 3-4 maçını izledim. Biz de ona göre önlemlerimizi alacağız.

Sahamızdaki iki maçımızda berabere kaldık. İnşallah Ankaragücü maçından 3 puan almak istiyoruz. Maçlar kolay geçmiyor. Bu da zor bir maç olacak. İnşallah hak eden kazanır” dedi.

Çetin, takımda sakat oyuncuların olduğunu belirterek, “En büyük sıkıntımız sakatlıklar. Sakatlarımız çok fazla, antrenman ve maç eksikliği olan arkadaşlarımız da var. Açıkçası bizi çok zorluyor. Milli takım arasını değerlendirip bütün oyuncuları hazırlamak istiyorduk ama istediğimiz gibi gerçekleşmedi.

Sakat oyuncular iyileşmedi. Hazırlık maçında eksiği olan bazı oyuncuları oynatamadık, işin açıkçası sıkıntı yaşıyoruz. Tam takım olup, güzel şekilde çalışabilirsek çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin