SPOR
Giriş Tarihi : 25-09-2023 14:57   Güncelleme : 25-09-2023 17:21

Sivas'ta Avrupa Spor Haftası Coşkusu!

23-30 Eylül 2023 tarihleri arasında, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Sivas'ta Avrupa Spor Haftası Coşkusu!

23-30 Eylül 2023 tarihleri arasında, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. "AKTİF OL (Be Active)" sloganıyla Millet Bahçe’sinde yapılan sportif faaliyetlere İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Şube Müdürlerimiz, sporcularımız ve gönüllü gençlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sivas, sporun ve aktif yaşamın merkezi haline geldi. 23-30 Eylül tarihleri boyunca gerçekleşen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edildi. 81 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen bu etkinlikler, "AKTİF OL (Be Active)" sloganıyla gerçekleştirilen sportif faaliyetlerle dolu bir haftaya dönüştü. Katılımcılar, rekabetin yanı sıra sağlıklı yaşamın ve sporun önemini vurgulayan bir dizi etkinliğe katıldılar.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, Sivas'ın gençlerini ve spor tutkunlarını bir araya getirmek, aktif bir yaşam tarzını teşvik etmek ve sporun önemini vurgulamak amacıyla düzenlendi. Yoğun katılım bize bu etkinliklerin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha yaşadık" dedi.

Sivas, Avrupa Spor Haftası etkinlikleriyle sporun ve sağlıklı yaşamın ne kadar büyük bir parçası olduğunu bir kez daha kanıtladı. Katılımcılar, sporun ve aktif yaşamın keyfini çıkardılar.

AdminAdmin

Admin