GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-10-2023 14:32   Güncelleme : 30-10-2023 16:05

Sivas’ta İlçe ve Köylerimizde Yaşayan Öğrenciler İlk Kez Uçak Tanıştı

Sivas’ın İlçe ve Köylerimizde yaşayan ve istikbalimizin teminatı olan ilk ve ortaokul öğrencileri, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında “DHMİ Çalışıyor Türkiye Uçuyor” mottosu ile gerçekleştirilen organizasyonla Nuri Demirağ Havalimanı’nı gezerek ilk kez uçak görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.

Sivas’ta İlçe ve Köylerimizde Yaşayan Öğrenciler İlk Kez Uçak Tanıştı

Cumhuriyet’in temelinin atıldığı şehrimizde Sivas Nuri Demirağ Havalimanı Müdürü Ebubekir Taşseten, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında son derece anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Sivas’ın  İlçe ve Köylerimizde yaşayan ve istikbalimizin teminatı olan ilk ve ortaokul öğrencileri, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında “DHMİ Çalışıyor Türkiye Uçuyor” mottosu ile Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda misafir edildi.

Gezi programı kapsamında öğrenciler, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nı gezdikten sonra alanda bulunan uçağı yakından görme fırsatını yakaladı.  Öğrenciler Türk bayrakları ile uçaktan inen yolcuları karşıladı.

İlk kez bir uçağı yakından gören ve içini gezme şansı bulan öğrencilerin heyecanını ve mutluluğu ise gülen yüzlerinde gözlerine yansıdı.

Öğrenciler diğer yandan havalimanının tüm birimlerini (gezerek hem sivil havacılık konusunda bilgi sahibi oldu hem de Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusuna ortak oldu.

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA YOLCULAR MÜZİKLE KARŞILANDI

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında; Sivas Nuri Demirağ Havalimanında Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletileri, yolculara keyifli dakikalar yaşattı.

Diğer yandan Sivas Nuri Demirağ Havalimanında Atatürk fotoğraflarını içeren sergi açılırken Havalimanı Müdürü Ebubekir Taşseten ve personeller tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı pasta keserek kutlandı.

 

AdminAdmin

Admin