SPOR
Giriş Tarihi : 28-11-2023 14:45

Sporcumuzdan Büyük Bir Başarı Daha

Türkmenistan’ın Başkenti Aşkabat'ta Gerçekleşen Büyükler Dünya Kuraş Şampiyonası'nda Sporcumuz Begümnaz Doğruyol, Türkiye’yi Gururlandırdı.

Sporcumuzdan Büyük Bir Başarı Daha

Türk sporunun önemli branşlarından biri olan Kuraş, 27-28 Kasım 2023 tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen Büyükler Dünya Kuraş Şampiyonası'nda heyecan dolu anlara sahne oldu. Toplamda 40 ülkenin katılım gösterdiği bu uluslararası arenada, Türk sporunu temsil eden Begümnaz Doğruyol, 48 kilogram kategorisinde "Dünya Üçüncüsü" olarak büyük bir başarı elde etti.

Sporcu Eğitim Merkezi'nin gururu olan Begümnaz Doğruyol, judodaki üstün performansını Kuraş branşında da sürdürerek dünya çapında adından söz ettirmeyi başardı. Türk sporunun geleceğini temsil eden genç yeteneğimiz, sergilediği üstün performansla sporseverlerin ve spor otoritelerinin takdirini kazandı. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü  Erdoğan TUNÇ, Begümnaz Doğruyol’un bu önemli başarısını kutlayarak sporcuya ve onun yetişmesinde emeği geçen antrenörüne teşekkür etti. Türk sporunda geleceğin parlak yıldızlarından biri olarak gösterilen Doğruyol’un, Türkiye'nin gururu olmaya devam edeceği belirtildi. Bu önemli başarı, Türk sporunun uluslararası alandaki gücünü bir kez daha ortaya koyarken, genç sporcuların yeteneklerini gösterebilecekleri ve ülke adına büyük başarılar elde edebilecekleri fırsatları da gözler önüne serdi. Türkiye'nin spor alanındaki bu tür önemli başarıları, gençlerimize ilham kaynağı olmaya devam ediyor.  

AdminAdmin

Admin