GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-03-2022 20:29   Güncelleme : 10-03-2022 20:29

"Su Zammını Geri Çekin!"

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz'dan Sivas Belediyesine Çağrı: "Su Zammını Geri Çekin!"dedi.

İYİ Parti olarak vatandaşın her sorununun takipçisi olduklarını belirten Melih Uçmaz: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın su fiyatlarına indirim çağrısına kendi partisine mensup olan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin uymamıştır. Ocak ayında suyun fiyatına yüzde 25 zam yapan Ak Partili Sivas Belediyesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi partilerine mensup belediye başkanlarına verdiği talimata rağmen su zammını geri çekmeyip, sudaki indirimi sadece KDV'deki indirim miktarı olan yüzde 7 ile sınırlaması hem Cumhurbaşkanının talimatını görmezden gelmek hem de halkı mağdur etmektir." dedi.
Başkan Uçmaz açıklamasına "Doğrusu Hilmi Bilgin'in partisinin Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarını dinlemiyor olması bizi pek ilgilendirmiyor. Ancak bu noktada mağdur olan Sivaslılarsa konuyu takip etmeyi görev kabul ediyoruz. Hem Cumhurbaşkanının talimatı hem  halkın indirim talebine rağmen Belediye Meclisinde su zammının geri alınmasına ilişkin önerinin 'Önce bir düşünelim.' şeklinde geçiştirilmesi ciddiyetten uzaktır." şeklinde devam etti.
Melih Uçmaz sözlerini "Daha yeni şehir içi ulaşıma tarihi zam yapan Sivas Belediyesi en azından su zammını geri almalıdır. Aksi takdirde vatandaşımız üzerindeki ekonomik yük altında ezilecektir!" şeklinde Sivas Belediyesine çağrı yaparak bitirdi.
AdminAdmin

Admin