GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-10-2022 16:00   Güncelleme : 18-10-2022 16:00

TDP'de Yeni İl Başkanı Osman Çakır

Türkiye Değişim Partisi genel merkezin de Sayın Genel Başkan Mustafa Sarıgül, tarafından Sivas İl Başkanlığı Osman Çakır'a tevdi edildiği öğrenildi.

TDP'de Yeni İl Başkanı Osman Çakır

Türkiye Değişim Partisi Sivas İl Başkanı Osman Çakır, yaptığı basın açıklamasında; Geçtiğimiz haftalarda Ankara’da Türkiye Değişim Partisi genel merkezin de Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, tarafından Sivas İl Başkanlığı şahsıma tevdi edildi dedi.

 Başkanı Osman Çakır, Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Türkiye Değişim Partisinin çatısı altında olmaktan dolayı gurur ve onur duyarak çok mutlu oldum. Sayın genel başkanımızla yaptığımız görüşmelerde Sivas’ımızı daha iyi temsil etmek adına çalışmalar yapacağız.

Hepimizin yaşadığı şehrimizin genel sorunlarını çözmek için parti olarak il başkanlığımız ve yönetimimizle birlikte istişareler yaparak şehri daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. İl başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmesinin hemen ardından merkez ilçe teşkilatlarımızı kurma anlamında harekete geçtik. İlçelerimizde yapılanma yönünde ilçelerimizin bazılarına başkanlarımızın atamasını gerçekleştirdik. Yakın zamanda da tüm ilçelerimizin başkanlarını tamamlayacağız. Başkanı Osman Çakır,

TDP olarak tam kadromuzla saha çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

AdminAdmin

Admin