GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-03-2024 10:51

Temel Karamollaoğlu: “İlk tebrik ziyaretini Sivas’a yapacağız”

Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerine katılacak belediye başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Temel Karamollaoğlu: “İlk tebrik ziyaretini Sivas’a yapacağız”

. Tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Allah nasip ederse 1 Nisan’ın arkasından ilk tebrik ziyaretini Sivas’a yapacağız” dedi

 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen Saadet Partisi Sivas Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısına, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Mehmet Zahit Tokgöz, parti temsilcileri ve partililer katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk konuşmayı yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Zahit Tokgöz, “Sivas’ımızın bütün bölgelerindeki adaylarımızın milli görüşlü iradenin Sivas’ı artık kazanması mecburiyet kazandı. Saadet Partisi yerli ve milli kalkınma yöntemiyle yönetilen bir parti. Topraklarımızın 4 bir tarafını korumak için milli görüştü adayları seçmemiz gerekiyor” dedi.

 

“SİVASLILARA SESLENİYORUM”

 

Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı Milli Görüş Belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya başlayacaklarını vurgulayan Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, “Her geçen gün biraz daha yoksullaştığımız, her geçen gün daha büyük haksızlığa uğradığımız, her geçen gün daha ağır bedeller ödediğimiz bir ortamda 31 Mart yerel seçimlerine gidiyoruz. Şehirlerimizin geleceği hakkında hep birlikte bir karar vereceğiz. Bizler de Saadet Partisi olarak milletimizin önüne en iyi seçeneği sunmak için bu seçimde vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyoruz. Adalet en çok bizim milletimizin hakkıdır. Bizim milletimiz gece- gündüz çalışır, ekmeğini taştan çıkarır, çok çalışkandır. Böyle bir çalışkanlık karşısında yoksulluk çekmek değil, bolluk ve bereket milletimizin hakkıdır. Aziz milletimiz yaşadığı bu zorlukların hiçbirini hak etmiyor. Bizler Saadet Partisi olarak bütün bir siyasi tarihimizin merkezine “hak ve adalet” anlayışımızı koymuşuz. ‘Bu yaşamı hak etmiyorum’ diyen Sivaslılara sesleniyorum; Daha iyi bir yaşam senin hakkın. Ve bizler sana bu hakkı iade etmek için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

 

“DEMİR-ÇELİK FABRİKASINI YENİDEN KURMAMIZ LAZIM”

 

Sivas’taki göçü önlemek için sanayinin önemine dikkat çeken Temel Karamollaoğlu, “Sivas’taki bütün problemler aynı anda gündeme alınacak. Ekip kurulacak ve her ekip kendi sahasında faaliyet gösterecek. Birisi su problemiyle ilgileniyorsa bir diğeri imarla ilgilenecek. Ekipler Sivas’ın daha güzel bir hale gelmesi için gece-gündüz geleceği için çalışacak. Bunu herkes yapamaz ama ben Zeki Bey kardeşimizin bu problemleri çözeceğine kalpten inanıyorum. Bizler de yardımcı olacağız. Belediyecilikte AK Parti’nin en büyük problemi şehirleri daha yaşanabilir bir hale getirmek değil, şehirlerin gelişmesi esnasında oluşacak rantı kendi yandaşlarına paylaştırmak olur. Bizler Sivas’ı bir bütün olarak kucaklamaya çalışacağız ve çok büyük hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Allah nasip ederse 1 Nisan’ın arkasından ilk tebrik ziyaretini de Sivas’a yapacağım” dedi.

 

ADAYLAR TANITILDI

 

Konuşmaların ardından adaylar salonda büyük bir coşkuyla tanıtıldı.

 

Sırasıyla adayların isimleri şu şekilde;

 

Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Akıncılar Belediye Başkan Adayı Mehmet Koçak, Altınyayla Belediye Başkan Adayı Saadettin Çerik, Divriği Belediye Başkan Adayı Uğur Tur, Doğanşar Belediye Başkan Adayı Ömer Akça, Gemerek Belediye Başkan Adayı İbrahim Yokuş, Gölova Belediye Başkan Adayı İsmail Coşar, Gürün Belediye Başkan Adayı Adnan Taşdemir, Hafik Belediye Başkan Adayı Yasin Aslıvar, İmranlı Belediye Başkan Adayı İbrahim Akça, Kangal Belediye Başkan Adayı Mücahit Işık, Koyulhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağca, Suşehri Belediye Başkan Adayı Murat Erdem, Şarkışla Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan, Ulaş Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Koç, Yıldızeli Belediye Başkan Adayı Ömer Alma, Zara Belediye Başkan Adayı Rasim Asan.

AdminAdmin

Admin