GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-04-2024 17:58

TGF 69. BAŞKANLAR KONSEYİ GEBZE’DE BAŞLADI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) 69. Başkanlar Konseyi toplantısı, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde başladı.

TGF 69. BAŞKANLAR KONSEYİ GEBZE’DE BAŞLADI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) 69. Başkanlar Konseyi toplantısı, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gazeteciler ve cemiyet başkanları, 22-24 Nisan tarihleri arasında Darıca Bayramoğlu’nda konaklayacakları etkinliğe katılmak üzere Gebze’ye gelmeye başladı.

 

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, toplantının Anadolu basınının son durumu, sorunları ve çözüm önerilerinin ele alınacağı bir platform olacağını ifade etti. Ayrıca, Basın Vakfı’nın olağan genel kurulunun da bu etkinlikte gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Bugünkü programda, Gebze’nin Eskihisar Köyü’nde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından gazetecilerle bir yemek düzenlenecek ve ardından Başkanlar Konseyi üyeleri Darıca Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret edecekler.

 

Yarın ise program, Başkanlar Konseyi toplantısı ve Basın Vakfı genel kurulu ile devam edecek.

 

TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun da, “Türkiye’nin dört bir yanından meslektaşlarımızı 3 gün boyunca Gebze’de ağırlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hem mesleki sorunlarımızı tartışacağız hem de misafirlerimize Gebze’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdirme fırsatı bulacağız” dedi.

AdminAdmin

Admin