GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-03-2022 11:15   Güncelleme : 10-03-2022 11:15

ÜÇ ADAYLI KONGREDEN KÖKSAL GALİP ÇIKTI

Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Üç liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Beşir Köksal tekrar seçilerek güven tazeledi.

ÜÇ ADAYLI KONGREDEN KÖKSAL GALİP ÇIKTI

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Denetim Kurulu Üyesi  Talat Dinçer’in yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Divan başkanı Talat Dinçer, pandemi sürecinde özellikle oda üyelerinin çok mağdur olduğunu dile getirerek., “ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olan ve aynı zamanda Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf odası başkanı değerli büyüğüm Beşir Köksal’ın pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları ve hizmetleri yakından takip ettik. Üyelerin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyor. Ankara’da da sürekli gündeme getiriyor. Başkanıma ve diğer adaylara başarılar diliyorum” dedi.

 

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Sivas Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Beşir Köksal, görevde bulunduğu süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kahveciler Odasını ikinci evlat olarak gören ve üyelerinin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini vurgulayan oda başkanı Köksal, “Covid-19 salgını sürecinden  en  fazla bizim üyelerimiz etkilenmiştir. Başta kahveciler olmak üzere farklı sektörlerden esnaflarımıza destek olmak için Valimiz sayın Salih Ayhan, Belediye Başkanımız sayın Hilmi Bilgin ile girişimlerde bulunduk ve üyelerimize maddi destek sağladık. Belediyemiz ile işbirliği yaparak İşyerlerimizi dezenfekte ettirdik.Valimiz sayın Salih Ayhan ve Belediye Başkanımız sayın Hilmi Bilgine esnafımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı birkez daha teşekkür ediyorum. Odamıza hizmet binası satın alarak 4 yıllık üniversite mezunu genel sekreterimiz ile hizmet vermekteyiz. Gerek Ankara’da gerekse de Sivas’ta ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışarak üyelerimizin sürekli sorun ve sıkıntılarını gündeme getiriyoruz. Ben kendimi üyelerimize hizmet etmeye adadım. Bu güne kadar yapmış olduğunuz desteğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından yönetim kurulu , denetim kurulu , bilânçolar, gelir gider tablosu ve yeni dönem çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi  .

Dilek ve temenniler bölümünde söz olan mevcut başkan Beşir Köksal, Adem Ertuğ  ve Sedat Karabulut, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Oda Başkanı Beşir Köksal, divan başkanı olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer’e genel kurul anısına Sivas el sanatlarından hediye etti.

 

AdminAdmin

Admin