Aramızdan Ayrılanlar
Giriş Tarihi : 24-04-2023 09:50

Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm

25 Nisan Salı günü yayınlanacak Üç Kız Kardeş dizisinde heyecan dorukta! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM İZLE | ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM

 

Yeni bölümde Türkan ile Somer arasındaki ipler yeniden kopar. Rüçhan, her şeye rağmen Türkan'ın yanında olacağını söyler. Nesrin ise kızının hamile şekilde tek başına hayat mücadelesi vermesine üzülür. Öte yandan Derya ile Dönüş'ün arası açılır. 

 

Somer, Türkan'ı unutmaya karar verdiği anda Türkan'ın şirkette işe başladığını öğrenir. Türkan, Rüçhan'ın sayesinde artık güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak Somer'in karşısına çıkar. Somer ise Türkan'ın kendisine meydan okuduğunun farkındadır. İkili arasında soğuk savaş başlamış olur.

 

Nesrin ailesinin yaşadığı olaylardan ve sıkıntılardan dolayı hastalanır. Dönüş, Türkan'ın sıkıntılarını annesine daha fazla anlatmasını istemez. Türkan Derya'nın evlendiğini duyunca deliye döner. Öte yandan Türkan, Somer ile Mine'yi yakınlaşırken yakalar ve çektiği fotoğrafı mahkemede kullanacağını söyler.

 

Rüçhan, Türkan'la yaşadığı tüm olumsuzları bir kenara bırakarak Türkan'a zeytin dalı uzatıyor. Somer'le Türkan arasında her ne olursa olsun artık Rüçhan, Türkan'ın yanında olacağının sözünü veriyor. Özer'in Sevilay'ın evinde kaldığını söyleyen Rüçhan gözyaşları içinde Türkan'a sarılıyor. Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM ÖN İZLEME YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM 2. ÖN İZLEME YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM 2. FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AdminAdmin

Admin