EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-11-2023 16:40

Ucim Üniversite Kampüslerinde De Çocuk İstismarına Farkındalık Oluşturuyor!

UCİM  Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ucim Üniversite Kampüslerinde De Çocuk İstismarına Farkındalık Oluşturuyor!

UCİM  ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE DE ÇOCUK İSTİSMARINA FARKINDALIK OLUŞTURUYOR!

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan Fenerbahçe Üniversitesindeydi. Dernek Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Yapılan konferansa üniversite öğrencilerin ve akademisyenlerin ilgisi yoğun oldu. Konferansta konuşan UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan çocuk hakları ve sahadan deneyimlerini aktardı. Özkan, UCİM olarak şimdiye kadar 600.000'den fazla üniversite öğrencisiyle bir araya geldiklerini vurguladı. Çocuk hakları konusunda gençlerin umut ve enerji olduğunu belirten Özkan, "burada gençlerle olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konferansta konuşmacı olan Dernek Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ise ülkenin en büyük sorununun çocuk cinsel istismarı olduğunun altını çizdi. Ceylan konuşmasında çocuk yoksulluğu ve çocukların eğitime erişim sorunlarına yer verdi.

 

Konferans Genel Başkan Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ile akademisyenlerin öğrencilerle toplu fotoğrafı sonrası sona erdi.

 

                 

AdminAdmin

Admin