GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-04-2023 13:09   Güncelleme : 19-04-2023 14:53

Yılmaz: “YHT, Sivas’ın Kaderini Değiştirecek”

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Cumhuriyet döneminde birçok hizmet aldığını belirterek, "Ama hiç birisi Sivas'ın kaderini yüksek hızlı tren kadar değiştirmeyecektir diye düşünüyoruz. 26 Nisan’da hızlı trenin açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yılmaz: “YHT, Sivas’ın Kaderini Değiştirecek”

AK Parti Sivas 28. Dönem Milletvekili adayları düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Sivas İl Başkanlığı binası konferans salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, AK Parti Sivas Milletvekili Adayları; Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce, Serdar Öksüm ve partililer katıldı.

Burada konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 14 Mayıs seçimlerinde son sözü milletin söyleyeceğini belirterek, " Bugün huzurlarınızda 5 milletvekili adayımızla birlikteyiz. Türkiye hızla 14 Mayıs seçimlerine doğru gidiyor. 25 gün sonra milletimiz inşallah bir kez daha Türkiye yüzyılının inşası noktasında kararını verecek. Bizimde millete hizmet maratonumuz hız kesmeden devam edecek.

Ben seçimlerin Sivas'ta demokrasiye uygun, kavgasız, gürültüsüz ve Sivas'a yakışır şekilde geçmesini temenni ediyorum. Bu noktada başta Ak Parti olmak üzere Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde sürecin sosyolojisine uygun bir seçim kampanyası yürütüyoruz” diye konuştu.

“HALKIN GÖZÜ TERAZİDİR”

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ise halkın gözünün terazi olduğunu belirterek, "Siyaset bir yarıştır, rekabettir fakat bir kavga değildir. Allah'a hamd olsun Sivas'ta hiçbir zaman ne bizim tarafımızdan nede diğer arkadaşlarımız tarafından tercih edilmedi.

Bu seçimde de inşallah siyaseti bir yarış ve rekabet olarak göreceğiz. Kardeşliğimizi birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek her eylemin ve söylemin yanındayız. Zayıflatacak her eylem söylemin ise karşısındayız. İnşallah 5 milletvekili için çalışacağız ama sonuçta terazi bize neyi hak görürse baş göz üzerine diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ İKTİDARI NE VAAT ETTİYSE YERİNE GETİRDİ”

Sivas'ın Cumhuriyet döneminde birçok hizmet aldığını dile getiren Yılmaz, "Ama hiç birisi Sivas'ın kaderini yüksek hızlı tren kadar değiştirmeyecektir diye düşünüyoruz. Ankara-Sivas arasını 12 saatten 2 saate düşürecek bir hızlı trenin açılışını gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

AK Parti iktidarlarının vaat edip yerine getirmediğini hiçbir şeyin olmadığını aktaran Yılmaz, "Gecikme oldu ama akıbet güzel. Dolayısıyla açılışını gerçekleştiriyoruz, bu gecikmeyi artık kimse görmez diye düşünüyorum.

Gecikme doğa şartlarından kaynaklandı. Tünel yapıldı çöktü, heyelan oldu, yapmak kolay değil. Dolayısıyla Elmadağ'da T 15 tünelindeki bu gecikmeyi normal karşılamak gerekir. Sivas'ın bayramında Sayın Cumhurbaşkanı'mız geliyor" dedi.

"TÜRKİYE’NİN KALKINMASINA DEVAM ETMEK İÇİN İSTİKRARIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR"

AK Parti denildiğinde istikrarın akla geldiğini dile getiren Yılmaz, "AK Parti denildiğinde akla hizmet gelir. Muhalefetten bir tanesinin 'Havaalanı yapacağız' dediğini duydunuz mu? Hizmet alanına girdiğinizde akla AK Parti gelir. Türkiye kalkınmak istiyorsa bu istikranın devamını tercih etmesi lazım." diye konuştu.

Daha sonra AK Parti Sivas Milletvekili adayları Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce ve Serdar Öksüm de kendilerini tanıtarak seçilmeleri halinde yapacakları hizmetleri anlattı.

AdminAdmin

Admin