GÜNDEM
Giriş Tarihi : 06-03-2024 10:38

Zeki Kılıç: "Toprak Rantına Karşıyız, Vatandaşın Hakkını Kimseye Peşkeş Çekmeyeceğiz!"

Sivas'taki sanayi esnafını ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, toprak rantına karşı olduklarını ve vatandaşın hakkını kimseye peşkeş çekmeyeceklerini vurguladı.

Zeki Kılıç:

Seçim çalışmaları kapsamında Sivas’ta çalınmadık kapı bırakmayan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Sivas’ta faaliyet gösteren sanayici esnafı ile bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Kılıç, toprak rantı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kılıç, sanayi esnafının pahalılıktan, siftahsız dükkân kapatmaktan ve şehrin altyapısından şikayetçi olduğunu dile getirdi. Kılıç, "Bizi en çok üzen husus ise geleceklerinden umutsuzlar" dedi.

“Gerçekçi Vaatler Veriyoruz”

Belediyeye geldiklerinde gerçekçi vaatleri hayata geçireceklerini belirten Zeki Kılıç, "Hiçbir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Yaptığımız bütün çalışmalar esnafın lehine olacak. Kesinlikle rant, rüşvet, toprak rantı, sanayiyi ele geçireyim, vatandaşın hakkını başkasına peşkeş çekeyim asla" ifadelerini kullandı.

“Sözümüzün Arkasında Duracağız”

Sanayinin esnafının kendi malı olanı kendine, kiracı olanlara da yer temin ederek güzel mekanlar kazandıracaklarını söyleyen Kılıç, "Onlara umut aşılıyoruz. Gelecekten umutlu olun. Türkiye gerçekten çok güzel bir ülke. Ana dinamikleri çok güçlü. Biz söylediklerimizi geldiğimiz zaman yapacağız. Sözümüzün arkasında duracağız. Sanayi esnafımızı da bütün halkımızı da memnun etmeye çalışacağız" diye konuştu.

AdminAdmin

Admin