SİYASET
Giriş Tarihi : 02-05-2023 16:20

14 Mayıs’ta biz inanıyoruz ki Yüce Türk millet bunlara fırsat vermeyecektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2. Sıra milletvekili Av. İlker İpek, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Ulaş ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

14 Mayıs’ta biz inanıyoruz ki Yüce Türk millet bunlara fırsat vermeyecektir

İlçe gezisine merkezden başlayan İpek, öncelikle Ulaş İlçe teşkilatını ziyaret etti.

TÜRK DÜŞMANLARI TEK CEPHEDE, TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI NOKTASINDA BİR ARADA

Burada konuşan İpek, “bu seçim sadece Sivas’ımız için değil, ülkemiz için değil tüm Türk dünyası, bütün İslam coğrafyası için gerçekten çok önemli. Geri dönüşü olmayan sonuçlara mahal verecek bir seçim. Bu istikrarın devam etmesi gerçekten çok önemli. 90’lı yıllarda Ali Metin Tokdemir’in dediği gibi bütün Türk düşmanları tek cephede, sadece Türkiye düşmanlığı noktasında bir araya gelmişler. Başka hiçbir ortak noktaları yok. Kimisine bakıyorsunuz Atatürkçüyüz diyor. Kimisine bakıyorsunuz biz sözde milliyetçiyiz diyorlar. Bir kısmı milli görüşçüyüz diyor. Tabii ki onlar bu iddia ettikleri kesimlerle hiçbir fikir ve gönül birliktelikleri yok.  Ama 14 Mayıs’ta biz inanıyoruz ki Yüce Türk millet bunlara fırsat vermeyecektir. Cumhur ittifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bilge liderimiz Devlet Bahçeli, sayın Cumhurbaşkanımızın da arkasında olduğu müddetçe, o hainlere, o düşmanlara fırsat vermeyeceğiz. Tarih yazacağız diyorlar. Ahmet Özyürek vekilimizin de dediği gibi biz de destan yazacağız. Onları tarihe gömeceğiz” dedi.

İpek ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Ulaş Kayapınar Köyü, Eskikarahisar Köyü, Ulaş Örenlice Köyü ve Şenyurt Köylerini ziyaret etti. Burada da köy halkı ile buluşan İpek, “Bu önümüzdeki seçim sadece Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Karşı tarafta milletin tarafı olarak onlar kendilerine millet ittifakı diyorlar ama milletin gerçek sahibi olarak, milletin gerçek sözcüsü olarak bizler sayın cumhurbaşkanımızın arkasında, liderimiz Devlet Bahçeli’nin de düsturu ile birlikteyiz. Şuan geldiğimiz noktada çıkmaz denilen arabalar çıktı. Gökyüzü Ankalarla, Kaan'larla buluştu, Gelmez denilen doğalgaz mutfağımıza gelmeye başladı. Tutunacak hiçbir dalları yok. Onların tek dertleri davaları şuan ki istikrarı bozmak. Ama geldiğimiz noktada biz bazı şeylerin meyvesini almaya başlayacağımız bir dönemdeyiz. Önümüzdeki süreç gerçekten 21. Yüzyılın Türk asrı olması için varoluş ve yok oluş mücadelesinin olacağı bir dönem” diye konuştu.

İpek, “1 oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne” dedi.

İpek’e Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin

Admin