SAĞLIK
Giriş Tarihi : 28-03-2023 16:26   Güncelleme : 28-03-2023 16:51

1.5 ay sonra yeniden Doğanşehir’deyiz

Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Ramazan Ayında da Depremzedeleri Unutmadı

1.5 ay sonra yeniden Doğanşehir’deyiz

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek, depremin 50. Gününde Doğanşehir ilçesine giderek depremzede vatandaşlara Ramazan ayı için hazırladıkları paketleri götürdü.
Gönüllü olarak depremin olduğu ilk günler Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremzede vatandaşların yaralarını saran Vali Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte depremzede vatandaşları yine unutmadı.

Doktor arkadaşları ile birlikte depremzede vatandaşlar için hazırladıkları Ramazan hediyelerini ve kumanyaları depremzede vatandaşlara teslim etmek için Doğanşehir ilçesine giden Çiğdem Şimşek, çocuklarla yakından ilgilendi.
O anları sosyal medya hesabından paylaşan Şimşek, “ Depremin 50. gününde; İstanbul’dan doktor Kübra Çakıllı ve Op. Dr. Betul Erdemir ‘in emek emek hazırladığı Ramazan hediyelerimizi ve hazırladığımız kumanyalarımızı doktor arkadaşım Op. Dr. Betul Erdemir ile Doğanşehir’in köylerinde sahiplerine ulaştırdık. Gördük ki çocukları en zor şartlarda bile mutlu edebilmek zor değilmiş” notunu düştü.

Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Erkenek mahallesindeki çadırları ziyaret ettiler. Depremzedelerle yakından ilgilenen Şimşek çifti, gıda ve hijyen ürünleri içeren yardım paketi de dağıttılar.

AdminAdmin

Admin