SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2023 14:28

28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için ayrılıyorum

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, milletvekilliği aday adaylığı için 5 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için ayrılıyorum

Konu ile ilgili olarak parti binasında bir basın açıklaması düzenleyen Aksu, Sultan Şehrimizin sorunlarıyla vatandaşlarımızın talepleriyle yakından meşgul olarak, bu kutlu davanın bayrağını kirletmeden taşımanın onurunu yaşadık dedi.

Aksu, yapmış olduğumuz özverili çalışmalar neticesinde şehrimizin ve ülkemizin hizmetine koşabilmek adına ve Genel Merkezimiz ile yapmış olduğum istişareler sonucunda 3 Ağustos 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm kutlu davamızın İl Başkanlığı görevimden 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için ayrılıyorum dedi.

Aksu açıklamasında “Görevim boyunca üzdüğüm kırdığımız vatandaşlarımız varsa hepsinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Aynı şekilde benimde üzerinde hakkım olan varsa sonuna kadar helal ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyor ve tüm hemşehrilerimi 2023’de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yeni bir tarih daha yazmak adına partimize destek vermeleri için davet ediyorum ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

Admin