SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 12:47

31 Mart’ta birlik olacak, birlikte kazanacak ve birlikte yöneteceğiz.

BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, Geçmişte BBP’ye en az bir defa oy vermiş kıymetli hemşehrilerimin bu seçimlerde de adresi partimiz olacaktır.  31 Mart’ta birlik olacak, birlikte kazanacak ve birlikte yöneteceğiz.

31 Mart’ta birlik olacak, birlikte kazanacak ve birlikte yöneteceğiz.

BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat yaptığı açıklamada; Kıymetli Hemşehrilerim; 31 Mart seçimleri yaklaştıkça profesyonel algı yönetimlerinin giderek arttığını ve seçimlerin en favori partisi Büyük Birlik Partimizin yok sayılmaya çalışıldığını üzülerek müşahade ediyorum. 
        BBP, rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Başkanımızın kurduğu ve kendi ifadesiyle “Söğüdünün Sivas” olduğu siyasi tarihimizin en köklü partilerinden biridir. Bugün siyasi rakip olarak görülen partilerin neredeyse tamamı BBP’den sonra tarih sahnesine çıkmışlardır. 

“KAZANMAYA ODAKLANDIK” 
Sivas’ta 1993 yılından itibaren birisi ara seçim olmak üzere 7 kez yerel seçimlere giren
Partimiz 2009 seçimlerinde belediye başkanlığını kazanmış ve 5 yıl boyunca şehrimizi yönetmiştir.
Doğan Ürgüp Başkanımızın dönemi Sivas’ın siyaseten en temiz dönemidir ve BBP’liler için gurur kaynağıdır. 
        
        “BİZİ YOK SAYDIKLARI HER AN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ” 
Öte yandan BBP2nin Sivas girdiği diğer tüm seçimlerde oy oranı %30 ile %50 bandında gidip gelmiştir. Sivaslı seçmenlerimiz aslında her şeyin farkındadır. Partimizin oyu yükselişe geçtiği anda tarafımızca bilinen bir takım odaklar düğmeye basıyor ve algı operasyonları ile seçmenin oy tercihini etkilemeye çalışıyor. 
Bazı televizyon kanalları ve güya bağımsız anket firmaları 31 Mart gecesi Belediye Başkanı olmasına kesin gözüyle baktığımız çok kıymetli adayımız Dr. Adem Uzun’un adını anmaktan dahi imtina eder duruma gelmiştir. 

“RAKİPLERİMİZİN TELAŞINI GÖRÜYORUZ” 
Gelinen nokta, siyasi rakibimizde telaş, endişe ve sıkıntının geldiği durumun özeti niteliğindedir. Ancak herkes bilir ki korkunun ecele faydası yoktur. 
Bu seçimler göstermiştir ki, BBP temiz siyasetin tek adresi konumundadır ve alternatif arayan seçmenin en rahat oy vereceği partidir. 
Geçmişte BBP’ye en az bir defa oy vermiş kıymetli hemşehrilerimin bu seçimlerde de adresi partimiz olacaktır. 
31 Mart’ta birlik olacak, birlikte kazanacak ve birlikte yöneteceğiz.   

AdminAdmin

Admin