GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-03-2022 10:12   Güncelleme : 19-03-2022 10:16

“ADIM ADIM 2023

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek , MHP Genel Merkezi tarafindan programlanan "İlçe ilçe gezerek anlatma ve aydınlanma" toplantısını Divriği’de gerçekleştirdi.

“ADIM ADIM 2023

MHP Genel Başkanı   Devlet BAHÇELİ’nin talimatı ile “ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA”temalı ilçe ziyaretleri kapsamında Gaziantep Milletvekili Sn. Sermet ATAY, MYK üyesi Sn. Necmi YILDIRIM, İl Başkanı  Sn.Özkan Turan NAVRUZ, Sivas Ülkü Ocakları Başkanı  Sn. Rıfat KALKAN ,Divriği İlçe Başkanı  Sn.Hasan Ali KORKMAZ ve teşkilat mensupları ile birlikte Divriği ilçesinde düzenlenen programda bir araya geldiler.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek , Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin talimatlarıyla “ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA”temalı ilçe ziyaretlerimiz kapsamında bugünkü #Divriği programımızda esnaflarımıza ziyarette bulunduk; vatandaşlarımızla muhabbet ettik dedi.

 

Toplantıya geniş katılım ve ilgi gösterildi,   toplantı sonrası MHP ilçe Başkanı   Hasan Ali Korkmaz  konuşmacı milletvekillerine  ve beraberindekilere  günün anısına birer plaket sundu.

AdminAdmin

Admin