SİYASET
Giriş Tarihi : 21-02-2023 12:48

AKP'nin bir yıl daha istemesi oldukça komik bir durum

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Bülent Arınç'ın anayasa ve seçim süreci ile ilgili yaptığı açıklamada değerlendirmelerde bulundu.

AKP'nin bir yıl daha istemesi oldukça komik bir durum

Başkan Karasu: Kabinede bulunduğu dönemde ağlaması ile ün salmış bir ismin anayasa ve seçim süreci ile alakalı olarak yaptığı açıklamayı yakından takip ettik.

Bu isim toplumun acıları henüz taptaze dururken yeni bir gündem yaratmak derdine düşmüş ve anayasanın seçim savaş haricinde ertelenemez maddesi hakkında 'sanki ayet mi değiştirilemez olsun' ifadesini kullanmıştır.

Aslında bakıldığında bu ismin geçmişi de benzer açıklamalar ile doludur.

Çözüm sürecinde Anayasadaki Türklük maddesini çıkarmak için ellerinden gelenleri yapmışlardı.

Bu millete Habur'u yaşatan, Öcalan da namazlı abdestliydi diyen, dedesi Menemende Kubilay ı şehit etmiş insanların bu ülkenin kaderi ile alakalı açıklamalar yapması bir hezeyandır.

Ülkemizin zor durumlar geçirdiği bu süreçte yeni bir tartışmaya mahal vermeden seçimlerin zamanında yapılması da elzemdir. Ülkemiz bir an önce memleketin başına karabulutlar gibi düşen insanlardan kurtulması gerekmektedir.

Bu tarihte en erken mayıs en geç ise hazirandır.

Bununla birlikte yirmi bir yıldır iktidarda bulunan AKP'nin bir yıl daha istemesi oldukça komik bir durum. İnsan burada mademki bir yılda konutları yapacak gücün vardı neden felaketten önce yenilemedin? Neden imar yasasi çıkarıp vatandaşlarımıza mezar olan çürük yapılara af getirdin diye sorar" Dedi.

AdminAdmin

Admin