GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-03-2023 22:14

Aşçılar deprem bölgesinde 5.000 adet hurma tatlısı ikram ettiler

Sivas Araştırmacı Aşcılar ve Gastronomi Derneği Başkanı Cemil Ceylan, TAFED ve Derneğimizi temsilen,  5.000 adet hurma tatlısını, deprem den en çok etkilenen bölgelerden biri olan Doğanşehir’de ikram ettik dedi.

Aşçılar deprem bölgesinde 5.000 adet hurma tatlısı ikram ettiler

Sivas Araştırmacı Aşcılar ve Gastronomi Derneği Başkanı Cemil Ceylan, TAFED ve Derneğimizi temsilen,  5.000 adet hurma tatlısını, deprem den en çok etkilenen bölgelerden biri olan Doğanşehir’devatandaşlarımıza ve gönüllü jandarma,kızılay,afad personellerine ikram ettik.

Başkan Cemil Ceylan, Öncesinde Doğanşehir’de bulunan Sayın valimiz @valisimsek @sivasvaliligi ‘ini ziyaret edip saha ile alakalı son durum değerlendirmelerini öğrendik.

Yapmış olduğumuz bu etkinlik dahil olmakla birlikte her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz @sivas_halk_egitimi merkezine teşekkürlerimizi sunarız.

Sivas Araştırmacı Aşcılar ve Gastronomi Derneği Başkanı Cemil Ceylan, Hurma ikramında maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm üyelerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız diyerek açıklamasını tamamladı.

AdminAdmin

Admin