SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 18:07   Güncelleme : 03-02-2024 18:15

Ayağımıza batan gül dikeninin hikmetine inanmışız

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu,Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için doğru bilgiye ulaşmak ,başta partim şahsım ve çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz için çok önemlidir diyerek açıklama yaptı.

Ayağımıza batan gül dikeninin hikmetine inanmışız

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Geçtiğimiz Perşembe günü belediye başkan adayımız Mehmet Ceylan’ın belediye başkan adaylığından sağlık sorunları nedeni adaylıktan çekildiğini yaptığı basın toplantı ile dile getirmişti .

Basın açıklaması sonrası yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantıda , kamuoyunda çıkan dedikodular hakkında Mehmet Beye bazı sorularım oldu .Siyasette dedikoduların eksik olmadığı belirterek çok alçakça ve namussuzca adayımızın şahsiyetine yönelik iddaaları bizzat kendisinden öğrenmek istedim.

Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için doğru bilgiye ulaşmak ,başta partim şahsım ve çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz için çok önemlidir .

Mehmet Ceylan’ın Elbeylilerin oylarının bölünmemesi için BBP adayı Adem Uzun lehine çekildiniz konuşulmaktadır, şahsınıza yönelik bu alçakça ve şerefsizce dedikoduların cevabını yüz yüze sizden öğrenmek isterim.

Mehmet Ceylan Beyin sorduğum soru karşında bana teşekkür ederek bu konuları konuştuğumdan dolayı minnet duyduğunu söyledi .

Kendisinin Adem Uzun ile hiç bir alakasının olmadığını, ona karşı kırgın ve kızgın olduğunu açık ve net bir şekilde beyan etmiştir .Bende şahsına bu onurlu duruşundan dolayı teşekkür ederek Allahtan şifa dileyerek partimizden uğurladım.

Yakın zamanda belediye başkan adayımızı , aday adaylarımız arasında yapacağımız görüşmeler doğrultusunda kamuoyuna açıklayacağız.

Biz  İYİ Partililer olarak dikenli gül bahçelerinde yürümeye alışığız ayağımıza batan gül dikeninin hikmetine inanmışız .

AdminAdmin

Admin