GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-04-2024 12:33

Bağımsızlık, milletimiz için her zaman her şeyin üzerindedir

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygılarımı sunuyorum dedi.

 Bağımsızlık, milletimiz için her zaman her şeyin üzerindedir

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci, Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için tereddüt dahi etmeden canını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her daim hafızasında ve yüreğindeki yerini korumaktadır. Bağımsızlık, milletimiz için her zaman her şeyin üzerindedir. Kurtuluş mücadelemizden bugüne bağımsızlığı, hürriyeti, vatan toprağı ve bayrağı için şehit olmayı göze alan bir millet olarak şehitlerimize olan saygımız da sonsuzdur.
Bugün aynı ülkede, aynı coğrafyada hürce yaşayabilmemiz; yine şehit ve gazilerimizin fedakârca verdikleri mücadele sonucundadır.  
Bu topraklar dün Malazgirte, Çanakkale’de, Kurtuluş Mücadelesi ile memleketin dört bir tarafındaki isimsiz kahramanlara ev sahipliği yaparken; bugün de terör örgütü ve onun destekcilerine yurt içinde ve yurt dışında düşmana karşı, memleketini savunurken şehit olan vatan evlatlarına borçludur.
Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci, Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygılarımı sunuyorum.

AdminAdmin

Admin