SİYASET
Giriş Tarihi : 28-01-2024 16:11

Bahçeli: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart seçimleriyle ilgili seçim startını Mersin'den verdi. CHP'yi eleştiren Bahçeli, "Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı." dedi.

Bahçeli: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’de ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantısında konuştu.

Yerel seçimlerde ilk mitinginde konuşan Bahçeli şunları söyledi:

Mersin kardeşliğin timsalidir, aymazlığa geçit yoktur. Mersin son 5 yıldır yerinde saymakta. İdeolojik belediye anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Hukuksuzluk Mersin’in yolunu kapatmıştır.

Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP’li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir, hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır.

Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin’in önünü kapattı. Üretmeyenlere, Mersin’i tanımayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Mersin için ümitler yeşermiştir. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir.

Önümüzdeki 5 yıl için onay istiyoruz. Mersin’i daha da büyütmek arzusundayız. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayımız Serdar Soydan’dır. Silifke belediye başkan adayımız Sadık Altınok, Toroslar belediye başkan adayımız Ali Öz’dür.

Demlenen dejenere olmuş cepheye karşılık veriyorsunuz. Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı.

İSRAİL’E SOYKIRIM DAVASI

Gazze’de çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İki devletli çözüm iklimi olmalı. İhtiyati tedbir kararı alınması müsbet bir gelişmedir. Ara kararı hiçbir ülke görmezde gelemez üç maymunu oynayamaz.

Adalet mutlaka tecelli edilmeli. Türkiye bu süreçte insanlığın safında zalimliğin karşısında. Ürkenlerin farkındayız. Türkiye’yi zora sokmak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde meşru varlığımızı çekemiyorlar.

‘ABD SURİYE VE IRAK’TAN TAMAMEN ÇEKİLMELİ’

ABD Suriye’de ne arıyor, Irak’ta ne geziyor. ABD’nin Suriye ve Irak’tan tamamen çekilmesinden başka seçenek yok. Türkiye, bölücü terör örgütüne verilen destekten rahatsızdır. Türkiye egemenlik haklarından vazgeçmeyecektir. Hiç kimse tarih gerçeğini değiştirmeyecektir. Tek terörist kalmayana kadar mücadele sürecektir.

‘CHP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KAFESİNDE’

Demlenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmakta. CHP terör örgütünün kafesinde. Terörist Demirtaş’ın avukatı olan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir. Mersin’in demlenmiş CHP zihniyetinden kurtarmak mecburiyettir.

AdminAdmin

Admin