GÜNDEM
Giriş Tarihi : 12-07-2023 12:32

Bahçeli’nin Emekli Maaşı Çağrısına AK Parti’den Cevap Geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Emeklilerimize yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. Memur maaşına yapılan 8 bin liralık seyyanen artış emeklilere de yansıtılmalı" çağrısı büyük ses getirdi. Sivas Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekliye seyyanen" zam talebine ilişkin, "Elbette mümkündür. Çabalarımızı ve gayretlerimizi ortaya koyacağız" dedi.

Bahçeli’nin Emekli Maaşı Çağrısına AK Parti’den Cevap Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Bahçeli, "Emeklilerimizi yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. Bizim isteğimiz; memurlara uygulanan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasıdır" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ GÜLER’DEN CEVAP GELDİ

Katıldığı canlı yayınında MHP lideri Bahçeli'nin "emekliye seyyanen zam" talebine ilişkin AK Parti'nin tutumunu paylaşan Grup Başkanı Abdullah Güler, "Mümkündür elbette. Gayretimiz, çabamız olacaktır. Ancak bütçe imkanları dediğimiz denge var" dedi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM Genel Kurulu'nda gündeme gelen memur ve emekli zammıyla ilgili torba yasa teklifi hakkında konuşurken, çalışanların özlük haklarının artırılması ve enflasyona ezdirilmemesi konusunda çabalarının olacağını belirtti.

AdminAdmin

Admin