SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2023 12:39

Başkan Deveci, Ankara’dan Sivas’a eli dolu döndü !

Hükümet, Şehit Aileleri ve Gazilerin maaşlarında iyileştirme yapmaya hazırlanırken diğer yandan gazilere ÖTV muafiyeti hakkı tanımaya hazırlanıyor.

Başkan Deveci, Ankara’dan Sivas’a eli dolu döndü !

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci, Yozgat, Nevşehir,  Kırşehir,  Kırıkkale, Aksaray,  Niğde ve Çankırıillerinden oluşan  İç Anadolu Bölgesi Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanları ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'ı makamında ziyaret etti. 


Başkanlar ziyarette Bakan Yanık’a şehit aileleri ve gazilerin taleplerini iletti. Bakan Yanık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerekli çalışmaların yapıldığını taleplere yönelikte adım atılacağını dile getirdi. 


Ziyaret sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından edinilen bilgilere göre Dernek Başkanları, şehit aileleri ve gazilerin maaşlarında iyileştirme yapılmasını ve diğer yandan gazilere ÖTV muafiyeti hakkı tanınmasını istedi.


Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci, “Sayın bakanımız şehit aileleri ve gazilerimiz kendilerinin baş tacı olduğunu ve iletmiş olduğumuz talepler konusunda gerekli incelemeleri yapılarak ilgi kurumlar ve bakanlıklar ile görüşülerek en yakın zamanda mecliste gündeme alınacağı belirtti. Sayın Bakanımıza bizlere göstermiş yakın ilgi ve Samiyeyetin dolayı başkanlarımız adına teşekkür ederim” dedi.  


Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci, diğer dernek başkanları ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık’ın yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ile diğer AK Parti ve MHP milletvekilleri tek tek görüşerek taleplerini ilettiler.

AdminAdmin

Admin