SİYASET
Giriş Tarihi : 22-07-2023 18:17   Güncelleme : 22-07-2023 18:31

BBP Divriği İlçe Başkanı Emre Bütünbaş Güven Tazeledi.

Büyük Birlik Partisi Divriği İlçe Teşkilatı Belediye Meclis Salonunda Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

BBP Divriği İlçe Başkanı Emre Bütünbaş Güven Tazeledi.

BBP Divriği İlçe Başkanı Emre Bütünbaş Güven Tazeledi.

Başkan Emre Bütünbaş; Büyük Birlik Partisi Divriği İlçe Teşkilatı Belediye Meclis Salonunda Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Mevcut Başkan Emre Bütünbaş tek aday olarak girdiği kongrede güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Yapılan kongrede 3 yıllık görevleri boyunca yaptıkları faaliyetleri ve çalışmaları dile getiren Bütünbaş dün olduğu gibi bugünde bu kutu davanın bir neferi olarak gece gündüz demeden çalışarak Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan Partimize, davamıza hizmet edeceğiz.

BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin talimatıyla görevlerimizi yerine getirdik genel seçimde olduğu gibi yerel seçimlerdede bayrağı enüst noktaya koymak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Emre Bütünbaş;  Büyük Birlik Partisi Divriği İlçe Teşkilatı kongremize katılan Genel Başkan Yardımcımız Sn Uğur Bulut , il Başkanımız Sn. Ahmet Polat ve yönetimi, il genel meclis üyelerimiz, Kangal İlçe Başkanımız, Şarkışla İlçe Başkanımız, Altınyayla İlçe Başkanımız, Divriği Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Haluk Gazioğlu , STK İlçe Başkanları, İlçe Muhtarları ve halkımızın katılımıyla kongremizi gerçekleştirdik. Katılan herkese şükranlarımızı sunar, hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.

AdminAdmin

Admin