GÜNDEM
Giriş Tarihi : 31-10-2023 11:24

BBP "FİLİSTİNE ÖZGÜRLÜK MİTİNGi" düzenliyor

BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, Ümmetin kanayan yarası Filistin için meydanlardayız diyerek Sivas halkını 5 Kasım 2023'de hükümet meydanında gerçekleştirilecek olan mitinge davet etti.

BBP

BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sivas Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Ettiler.

Ziyarette 5 Kasım 2023'de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Katılımı ile gerçekleştiricekleri "FİLİSTİNE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ" hakkında bilgi verdiler.

BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, Ümmetin kanayan yarası Filistin için meydanlardayız…

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılacağı “Hür ve Bağımsız Filistin” için Büyük Sivas Mitingine sen de gel, mazlum ve mağdur Filistin Halkının yanında olduğunu tüm dünyaya göstermek amacıyla  5 Kasım Pazar günü saat 15’de Türk Bayraklarımızla Sivas Cumhuriyet Meydanında buluşacağız.

Başkan Polat, katil İsrail’e ve destekçilerine en sert tepkiyi verirken, güçlünün değil Hakk’ın ve haklının yanında olduğumuzu da bir kez daha tüm dünyaya haykıracağız dedi.

5 Kasım 2023'de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Katılımı ile gerçekleştiricekleri "FİLİSTİNE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ" dolayısıyla tüm hemşehrilerimizi hükümet meydanına bayraklarıyla bekliyoruz diyerek davet etti.

AdminAdmin

Admin