GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 13:31

Bilgin; “Gençlerle Yürüyecek Çok Yolumuz Var”…

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Milli Türk Talebe Birliği üyesi gençlerle sohbet programında bir araya geldi.

Bilgin; “Gençlerle Yürüyecek Çok Yolumuz Var”…

Programa Bilgin’in yanı sıra; AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Yusuf Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, Gençlik Kolları Başkanlığı Fatih Sakarya ve Milli Türk Talebe Birliği Sivas İl Başkanı Sergen Yavuz ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Programda ilk olarak söz alan Milli Türk Talebe Birliği Sivas İl Başkanı Sergen Yavuz “Biliyoruz ki önümüzde 31 Mart Yerel Seçimleri var. Mevcut Belediye Başkanımız tekrardan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ilimizden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Bizler de Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) olarak sadece şahsımıza değil, teşkilatımıza değil, ilimizin bütün gençlerine, gençlik çalışanlarına gerekli önemi veren, gerekli desteği veren ve gençler için gece gündüz durmadan hizmet eden Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e yol arkadaşlığı yapmak, önümüzdeki genel seçimlerde kendisini desteklemek düşüyor.” dedi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ise “Önümüzde önemli bir seçim var. Burada ilk defa oy kullanacak kardeşlerim var. Biz hepinizden dua ve desteğinizi istiyoruz. Tabi hepiniz biliyorsunuz medyadan da takip ediyorsunuz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlere yönelik çok ciddi çalışmalar yapıyor. İlk seçilme yaşını 18’e indiren siyasi parti bizdik. Sizlerin önünü açan siyasi lider Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dı.” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Fatih Sakarya da “31 Mart’ta inşallah Belediye Başkanlığı seçimi var. 5 yıl içerisinde Belediye Başkanımız Hilmi Bey gerçekten gençlere çok büyük hizmetler yaptı. Gençlere çok önem verdi. İnşallah sizlerle birlikte sahalarda olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, “Sivas Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, Sivas’ta gönül belediyeciliğin öncülerindendir. Yaptığı hizmetler ortada, gençlere ne kadar ağırlık verdiği ortada. Belediyemizin burada heyecan merkezleri var. Kütüphaneler var. Gençlere orada birçok hizmet var. İnşallah hepinizi heyecan merkezlerine bekliyoruz. Orada size uygun ortamlar var. İnternet var. Çay kahve ikramımız var. Hilmi Başkanımızın sayesinde gençlerimiz için birçok mahallede heyecan merkezlerimiz var.” dedi.

 

AdminAdmin

Admin