SAVAŞ
Giriş Tarihi : 25-12-2023 11:05

Birlikte başaracağız inşallah

Divriği AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Bedriye BUDAK, Ben bu sinerjiyi sağlayacağımı düşünüyorum bu sebeple belediyede değişim şart diyorum.

Birlikte başaracağız inşallah

Haber : Mehmet AKIŞOĞLU

Divriği AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Bedriye BUDAK gazetemize yaptığı açıklamada niçin aday adayı olduğunu açıkladı. Banka Şube Müdürlüğü, TOKİ Site Yönetim Müdürlüğü yaptım.

Halen Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevlerini sürdürmekteyim.

Tecrübelerimi ilçemiz yararına kullanmak istiyorum. İlçemizde Cumhur ittifakı partiler seçim birlikteliği yaparlar ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olmak isterim. Toplumun her kesiminden oy alarak Belediye Başkanı seçileceğimi düşünüyorum. 

Gerçeklikten uzak, ayakları yere basmayan projeleri seçim vaadi olarak söylenmesini doğru bulmuyorum.  Fayda maliyet ilişkisi ve Belediye bütçesi gözetilmelidir. Tabi ki bazı projeleri yapmak için proje finansmanı firmalardan, hayırsever hemşerilerimizden ve Merkezi hükümetten finansman desteği sağlanmalıdır.

Şehir imar planı öncelikle yapılmalıdır. Belediye başkanı güven kokmalı, şeffaf belediyecilik temel ilke olmalıdır. Meselelere samimiyet ile yaklaşılırsa ilçemizde yeni bir vizyon ve sinerji oluşturulabilir.

Ben bu sinerjiyi sağlayacağımı düşünüyorum bu sebeple belediyede değişim şart diyorum.

Birlikte başaracağız inşallah dedi..

AdminAdmin

Admin