GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-09-2023 17:01

"BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ, İYİ Kİ GELDİNİZ"

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva TGF heyetini ağırladı "BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ, İYİ Kİ GELDİNİZ"

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Türk Dünyası Gazetecileri 4. Basın şurası için Azerbaycan’a gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu, Gazeteciler Cemiyetler Basın Vakfı, Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu heyetini Bakü’de ağırladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet ile tek tek tokalaşan ve hoş geldin diyen Ganire Paşayeva, "Ne güzel ki bu özel günde sizinle birlikte bir aradayız. İyi ki geldiniz" dedi.
TGF heyetine hitaben bir konuşma yapan Ganire Paşayeva, "Bugün Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin de 100’üncü yıl dönümü. Türkiye Cumhuriyeti hepimizin cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin bayramı bizim de bayramı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitleri rahmetle ve sevgiyle anıyorum. Biz kardeşiz, birlik ve beraberlik içinde çok daha güçlüyüz" dedi.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Ganire Paşayeva, Türkiye’nin tüm şehirlerine geldiğini de ifade ederken, Türkiye’den gelen gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
TGF heyetiyle birlikte yemek yiyen Ganire Paşayeva daha sonra ise tüm gazetecilere bir rozet ve bir saat hediye etti. 


TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, Ganire Paşayeva’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, "Türk Dünyası Gazetecileri 4. Basın şurası için buradayız. Bir yandan meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz diğer yandan da Türkiye ile Türk Cumhuriyetleri arasında bir köprü oluyoruz. Bu tür programlarımız devam edecek" dedi.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, anire Paşayeva’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Sivas'ta kendilerini ağırlamaktan mutlu olacaklarını dile getirerek Sivas'a davet etti.

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Sivas benim için çok önemli bir şehir orada sağolsunlar bir parka Azerbaycan parkı adı verilerek bizi yücelttiler orada bulunmaktan mutluluk duyarım dedi.


Genel başkan Yılmaz Karaca konuşmanın ardından Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

AdminAdmin

Admin